la 21-02-2023 11:17 AM
Am un numar prepay care are o optiune activa Orange Go World si roamingul activat. Numarul este in telefonul copilului meu care acum se afla in Bulgaria. Copilul nu poate suna si nici accesa date. Primeste mesajul ca nu are credit. Intr-adevar, creditul i-a fost consumat. Intrebarea este insa, de ce nu se consuma in continuare din optiunea Go World?
la 21-02-2023 12:31 PM
@vsocoliuc: Conform Orange și a explicaților de aici, ”Roaming în toate țările (worldwide) = este disponibil în toate țările cu care Orange România are încheiate acorduri de roaming, inclusiv în statele membre SEE”. Cu toate acestea, opțiunile sunt particularizate în funcție de zonele în care se folosesc resursele, prin urmare resursele dintr-o opțiune aferentă ”GO World” nu este compatibilă cu utilizarea în SEE. De altfel nici în descrierea opțiunii nu este specificată (din păcate) utilizarea resurselor în SEE.
la 21-02-2023 11:27 AM
Salut,
De cat timp este numarul in roaming? Daca e de mai mult de 2 luni din cele 4 (123 de zile) pe care se face verificarea, cel mai probabil a depasit limita de utilizare rezonabila a serviciului in roaming, caz in care, se mai poate folosi doar din credit.
la 21-02-2023 12:25 PM
Salut si multumesc!
Am activat roamingul acum doua zile.
la 21-02-2023 11:42 AM
Optiunea Go World nu este pentru tari din afare SEE? Nu stiu daca este compatibila cu tarile UE. Teoretic, o reincarcare cu OPTIUNEA de 12E ar trebui sa-l ajute (din moment ce creditul (banii) au fost consumati)
la 21-02-2023 12:35 PM
Asta e! Am inteles eu pe dos, i.e. ca optiunea este pentru tarile SEE.
Multumesc!
la 21-02-2023 12:40 PM
Corect. Dupa cum zicea si Flo mai sus, optiunea Go World, cu toate ca numele sugereaza acoperire “globala”, nu se aplica in cazul asta.
Pe viitor, recomand verificarea optiunilor disponibule pentru tarile in care vrei sa calatoresti, de aici.
In cazul asta, pentru Bulgaria, optiunile sunt de 12 sau de 16 euro cu roaming.
la 21-02-2023 12:47 PM
@Pololică: Dacă nu va avea nevoie de opțiunea ”Go world ...” atunci DA. Dar dacă merge spre turcia sau alte țări și este doar în tranzit prin Bulgaria atunci.... NU.
@vsocoliuc: Dacă ai nevoie de resurse EXCLUSIV pentru zona SEE, atunci poți activa prin reîncărcare directă opțiunea de voce cu resurse de 12euro cu valabilitate 21 zile.
la 21-02-2023 01:31 PM
Am mers pe premisa ca ramane in Bulgaria (deci SEE).
la 21-02-2023 01:53 PM
Ar fi fost ideal ca o opțiune ”Go World” să includă SEE implicit, dar datorită caracterului particular, resursele sunt alocate doar pentru acele țări.
la 21-02-2023 12:31 PM
@vsocoliuc: Conform Orange și a explicaților de aici, ”Roaming în toate țările (worldwide) = este disponibil în toate țările cu care Orange România are încheiate acorduri de roaming, inclusiv în statele membre SEE”. Cu toate acestea, opțiunile sunt particularizate în funcție de zonele în care se folosesc resursele, prin urmare resursele dintr-o opțiune aferentă ”GO World” nu este compatibilă cu utilizarea în SEE. De altfel nici în descrierea opțiunii nu este specificată (din păcate) utilizarea resurselor în SEE.
la 21-02-2023 12:45 PM
Multumesc!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor