anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Perioada maximă de utilizare a roaming-ului

Mirela75
Junior

Bună seara, nu înțeleg de ce îi sunt taxate apelurile în roaming deoarece nu am depășit numărul de zile pentru utilizarea rezonabilă. 😲 

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Nu este vorba de ”numărul de zile”, ci de ”cantitatea de resurse utilizate în acea perioadă de 123 de zile, comparativ cu volumul de resurse utilizat național”. Detalii despre aceste reguli ai aici.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

Nu este vorba de ”numărul de zile”, ci de ”cantitatea de resurse utilizate în acea perioadă de 123 de zile, comparativ cu volumul de resurse utilizat național”. Detalii despre aceste reguli ai aici.

Mulțumesc! Oricum nu mi se pare un serviciu rezonabil. Practic plătesc abonamentul degeaba!😉

Dacă utilizarea numărului este cu scop preponderent în roaming, atunci mai bine utilizezi un SIM cu număr local: fără restricții de utilizare, resurse și avantaje locale. Numărul de abonament Orange mai bine îl oferi cuiva din familie, dacă ai în România pe cineva sau îl treci pe PPY, pentru utilizări ocazionale. 

delfinas
#StarMember

Roamingul e doar pentru deplasari ocazionale. Daca stai mai mult in strainatate decat in tara, ia-ti un numar local, iar pe cel romanesc, daca nu poti renunta la el, il folosesti doar pt urgente si sa primesti sms-uri utile, de ex de la banci.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

În medie, cam două-trei luni, dacă l-ai folosit înainte și în țară. Dacă nu, la greu wifi și un prepay local ți-ar rezolva problemele. Altfel, abonamentul sau prepay-ul sunt pentru călătorii ocazionale ( turistice, în scop de afaceri, vizite la rude, etc).

Baftă!

Mirela75
Junior

Mulțumesc, dar cum poți folosi o cartelă “ locală” dacă telefonul este codat în rețeaua Orange? 😉 Nu cred că merită decodarea lui… sau mai bine trec pe yoxo.

Si pe Yoxo e aceeasi problema, limita de consum rezonabil in roaming.

DETALII: https://www.yoxo.ro/help/ce-inseamna-utilizare-rezonabila-a-serviciilor-roaming-in-see/

Poti decoda simplu telefonul, prin eSIM.

DETALII: https://www.orange.ro/help/cum-pot-solicita-trecerea-la-esim-din-contul-meu-my-orange-15328

Poti decoda simplu telefonul, prin eSIM