anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu primesc mesaje sau apeluri in Polonia

Alex_43
Începător
Sunt in Polonia și nu pot primi mesaje sau apeluri.
7 Răspunsuri 7

rrradux
Junior entuziast
Salut! Ai abonament sau cartela? Ai roaming activat?

imch
Cunoscător certificat
Buna Alex, daca esti pe cartela trebuie sa te asiguri ca ai activata o optiune care iti permite accesul la roaming. Daca ai abonament trebuie sa te asiguri ca ai roamingul activat si ca te-ai conectat la o retea locala. In care dintre situatii te afli ca sa putem vedea ce e de facut?

Vio73
#StarMember
Trebuie să ai roaming activ pe cartelă sau abonament. Îți arată semnal pe telefon? Dacă ai roaming activă, efectuează o căutare manuală a rețelei și poate reușești să te conectezi. Succes!

Ascary
Campion certificat
Salut Alex si bine ai venit pe comunitate. Nu ai roamingul activat si de aceea nu poti fi apelat in strainatate. Mai jos in link ai pasii necesari activarii: https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-dac-nu-sunt-n-ar-7668

FaraUnID
Campion certificat
Cauzele pot fi multiple: 1. Nu ai roaming-ul activat; 2. Nu ai un abonament sau optiune prepay care sa-ti ofere acces la roaming; 3. Ai terminat resursele disponibile in roaming; 4. Ai depsit principiul utilizarii rezonabile in roaming;

teacher_
#StarMember
Salut! De cat timp ești plecat?

DanielaH
Moderator
@Alex, te așteptăm cu mai multe detalii. Te afli în vreuna din situațiile descrise aici de ceilalți membri ai Comunității?