la 20-03-2023 07:36 PM - editat ultima oară la 21-03-2023 08:16 AM de DanielaH
Sunt plecat din țara de 3 luni și ceva și mereu am încărcat cu opțiunea de 12 euro și acum am încărcat din nou dar nu pot folosi serviciile
21-03-2023 12:32 PM - editat 21-03-2023 12:33 PM
Salut Flavius,
Solutile in cazul tau (intrucat intr-adevar ai atins limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming) sunt:
Personal, daca planuiesti sa mai ramai pe acolo, iti recomand prima varianta. Dar daca totusi vrei sa folosesti SIM-ul de Orange in roaming, cea de-a doua varianta este probabil cea mai buna.
Tarifele le gasesti aici (dupa ce selectezi tara in care ai nevoie de roaming).
Mai multe detalii referitoare la politica de utilizare rezonabila aici.
la 20-03-2023 07:48 PM
Salut ! Ai depășit limita rezonabila de utilizare a resurselor in roaming. De aceea nu mai poți folosi serviciile. Ai aici un topic mai pe larg https://comunitate.orange.ro/t5/roaming/ce-inseamna-limita-de-utilizare-rezonabila-in-roaming-see/m-...
la 20-03-2023 09:26 PM
Salutare!
Dacă ai folosit în ultima vreme mai mult de 1,5 sau chiar două luni serviciile in roaming, da, este vorba despre depășirea limitei rezonabile de resurse în roaming și ți se suspendă serviciul. Până la venirea în tară, îți recomand să încarci doar direct cu credit și să folosești mai mult wifi, pentru că nu sunt alte soluții!
Baftă!
21-03-2023 12:32 PM - editat 21-03-2023 12:33 PM
Salut Flavius,
Solutile in cazul tau (intrucat intr-adevar ai atins limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming) sunt:
Personal, daca planuiesti sa mai ramai pe acolo, iti recomand prima varianta. Dar daca totusi vrei sa folosesti SIM-ul de Orange in roaming, cea de-a doua varianta este probabil cea mai buna.
Tarifele le gasesti aici (dupa ce selectezi tara in care ai nevoie de roaming).
Mai multe detalii referitoare la politica de utilizare rezonabila aici.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor