anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu functioneaza cartela in roaming

Andi21
Începător

Buna seara! Am o problema cu aceasta cartela de la orange! Nu pot sa sun, apelez și îmi intra acel bipui  "tânânâ tânânâ". Nici internet nu am, nici măcar E. Țin sa menționez ca sunt plecat din țara, roaming activat. Aseară funcționa Internetul. Ce pot face in acest caz? Multumesc anticipat

13 Răspunsuri 13

delfinas
#StarMember

Buna seara, Andi, bun venit in Comunitate!!!

Depinde de cand esti plecat! Daca ai fost, in ultimele 2 luni, mai mult in roaming, ai depasit limita de consum rezonabila in roaming si nu te mai ajuta nici o optiune, ci doar sa incarci cu credit si sa consumi la pret standard.

Daca vrei sa mai stai plecat, iti recomand o cartela de acolo si wifi.

Daca nu e vb de depasirea acelei limite, poate e o pb de semnal in zona aia si recomand o cautare manuala de retea.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Cum stai cu consumul? Ai atins cumva limita rezonabilă de utilizare? Ne poți detalia puțin. Motivele pot fi multiple. 

Razvan
#StarMember

Salut! Dacă ești plecată in roaming mai mult de 2 luni, se aplică prevederile FUP din regulamentul roaming like at home, in care consumul de date în roaming a fost depășit față de cel din țară in perioada monitorizată de 4 luni. 

Andi21
Începător

Nu am nici o luna de zile de când sunt plecat, am apelat si la 333 sau *133# nici nu primesc mesajele cu acele informații si detalii despre credit

Andi21
Începător

Am consumat mai mult internet, ascultând muzica doar de pe Spotify dar nu cred ca are o legătura cu cartela de nu mai pot suna 

Ti-ai consumat traficul inclus. Reincarcarea cand a fost facuta? Cu ce optiune? In ce tara esti?

 

Pe data de 29 Aprilie am incarcat telefonul cu opțiune de roaming 16€. In Germania 

Pai trebuie sa reincarci, au trecut 28 de zile.

Am înțeles, acum am Vb cu cineva ca tot așa a pățit, a reîncărcat și nu s-a incarcat telefonul,  "banii au rămas suspendați"

Acea persoana poate ca e de mai mult de 2 luni in roaming si a depasit limita rezonabila de consum, asa ca nu-l mai ajuta optiunea.

Tu spui ca esti de o luna, deci mai merge o luna, dar trebuie sa reincarci, pt ca, daca ultima reincarcare a fost pe 29 aprilie, ti-a expirat optiunea. Nu ai primit nici un mesaj ca trebuie sa reincarci?

Andi21
Începător

0019B99B-9902-41AF-ADED-44AD96FEF579.jpeg

FLo1
#StarMember

@Andi21: Dacă ai avut SIM-ul activ în țară cu opțiune de 4/5 euro, atunci în roaming SEE poți utiliza cel puțin încă o lună (încărcând cu 16euro, fără probleme) opțiunea cu resurse (nu credit). Dacă te vei apropia de limita utilizării rezonabile, vei fi anunțat prin SMS. 

Activarea opțiunii o poți face din contul tău MyOrange sau din SelfCare (apel *100# - dacă ai credit pe cont). Îți recomand totuși activarea din MyOrange pentru a beneficia de bonificații de net. Succes.

Anca07
#StarMember

Buna Andi21,

S-a rezolvat problema?

Zi cu soare!🌞