anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu funcționează datele in Olanda

Bogdancb19
Începător

Sunt în olanda de 2 luni și de ieri de după amiază nu-mi mai funcționează datele mobile , am semnalul full și nu-mi apare nici o funcție de 4G sau EDGE , menționez ca îmi dispare și revine semnalul cate odată , plus ca sunt și pe roamning 

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember

Salut,

Nu ai primit niciun sms cum ca e posibil sa ti se opreasca accesul la date mobile? Dupa atata timp, cred ca ai atins limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming. 
Ai mai multe detalii aici

Client Orange

Nu cred ca ar fi asta problema pentru ca apeluri pot face 

Da....poti face, pentru ca problema e doar pe date. 🙂 Doar acolo ai consum majoritar in roaming raportat la cel national. Nu e obligatoriu sa fie suspendate amandoua.

Client Orange

Ori ar fi o problemă cu APN ul de la cellular datta pe iPhone ca nici funcția de host pot nu-mi apare 

Ai schimbat APN-ul? Daca nu, nu e de acolo.

Orange are APN: net. Poti verifica daca este asa. Dar ar fi coincidenta prea mare sa se strice APN-ul in aceeasi perioada in care nu mai ai acces la resursele de date. 🙂

Client Orange

Salut Bogdan. Poți încerca să  vezi dacă funcționează diferit selectând alt operator, dar așa cum menționa @arsradu, problema este fie de ”consum majoritar în roaming depășit pentru date mobile”, fie datorită ”indisponibilității” resurselor de ”date mobile” pe cont pentru consum în roaming SEE. Ce opțiune ai activată acum? 

arsradu
#StarMember

De asemenea, in caz ca n-ai facut-o deja, arunca o privire si printre SMS-urile primite. De obicei, se primeste un SMS inainte sa se suspende serviciile pentru consum majoritar. Si ti se ofera si cateva optiuni.

In general, fie ramai cu optiunea de roaming activa, dar platesti in continuare din credit, la tarife preferentiale (de obicei mai mici), fie dezactivezi optiunea, platesti, din nou, doar din credit, dar la tarife mai mari (standard).

In general, prima varianta tinde sa fie mai avantajoasa. Evident, nu la fel de avantajoasa cum ar fi daca ai putea sa consumi din resursele incluse, dar mai avantajoasa decat tarifele standard.

Pentru Olanda, ai aici tarifele de roaming.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@Bogdancb19, s-a rezolvat situația?