anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am internet in roaming in Atena

Victoria22
Începător

Buna , sunt in Grecia de 7 zile ( pe an ies decât in concediu din țara) , am avut internet 7 zile in Lefkada și brusc când am intrat in Atena nu mai am , îmi apare E . Am verificat consumul și din 20GB mai am 18

am dat restart , am activat/dezactivat Internetul și roamingul , dar tot nu merge

ce pot face? 
stam 2 zile doar aici și nu ne putem bucura de priveliște pentru ca nu avem acces la internet , harta , waze

7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember

Victoria, bun venit in Comunitate!!!

Ai viteza de 2G, adica internet e, dar semnalul e fff slab. Probabil ca in Atena e mai aglomerat si a scazut viteza mult. Incearca sa te conectezi manual la alta retea.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@Victoria22: Bun venit în Comunitate. Pentru un astfel de semnal, în condițiile descrise, fie este o problemă de rețea locală (caz în care recomand schimbarea operatorului cu un altul, selectând altă rețea), fie este o problemă zonală manifestată la toți utilizatorii în funcție de condițiile din zonă (relief, clădiri, poziționare). Este doar telefonul tău în acestă situație sau mai sunt și alte telefoane care manifestă aceleași probleme? 

Și telefonul soțului , din pacate 

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@Victoria22 : Este un incident local xare a afectat clienții Orange,  dar care sper să se remedieze curând. Te așteptăm cu actualizări pe topic în caz că se schimbă situația. Posibil doar de luni încolo...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă selectare manuală alt operator din setări- rețea - selectare operator sau cum îți apare la tine în meniul telefonului. Eventual , încearcă și cu un restart.

Dacă nu reușești, incearcă să contactezi un operator prin aplicația My Orange- Altele ( cele 3 punctulețe din dreapta jos)- Contract și feedback -Scrie-ne și apoi transfer operator.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

 

Eu sunt în Bulgaria (deci tot țară UE) și nu întâmpin probleme. Ceilalți (în special cu Orange) ce zic? Problema se manifestă și la ei? Ideal ar fi să vezi dacă sunt alți români și cu alte rețele au aceleași probleme. 

Pentru navigație, îți recomand să descarci Hărți off-line (eu așa fac de fiecare dată). 

DanielaH
Moderator

@Victoria22, situația a fost remediată. Este totul în regulă și la tine?