anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi s-a bagat credit pe cartela si nu merge, eu sunt in Germania

Mihaita1
Începător

Salut, mi s-a bagat credit pe cartela si nu imi merge, eu sunt in Germania...

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Mihaita,

De cat timp esti in Germania? Daca ai stat mai mult de 2 luni (61 de zile) in ultimele 4 luni (123 de zile), exista posibilitatea sa fi depasit limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming.

Ai mai multe informatii in sensul asta aici.

De asemenea, ce anume nu iti merge? Apeluri, SMS, date? Semnal este (serviciul de roaming este inca activat)?

Client Orange

Mi sa bagat 3 euro pe cartela si nu am primit nimic,,nici nu pot sa sun absolut nimic..pana sa vin inapoi in germania am avut optiune pe cartela..

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Acum ai semnal pe cartela? Ai verificat daca s-a facut reincarcarea in contul tau My Orange?

Vezi ca optiunea pe care ai avut-o pe cartela, daca era o optiune nationala, nu e compatibila cu serviciile de roaming. Ai nevoie de o optiune de min 12 euro cu roaming. Dar daca ai stat mai mult de 2 luni in roaming (de-aia te intrebam mai sus), nu vei mai putea folosi beneficiile incluse in acea optiune si va trebuie si sa incarci sa consumi exclusiv din credit.

Alternativ, in caz ca e doar o problema cu operatorul de acolo, poti incerca o selectie manuala de retea, selectand alt operator decat cel la care esti conectat acum.

Client Orange

Am dat la credit si nimic jale cu orange...

FLo1
#StarMember

@Mihaita1: Bun venit în Comunitate. Va fi necesar să oferi mai multe detalii: Ai cont MyOrange? Ai avut activată o extraopțiune de minim 12euro? Dacă DA.... de când? Doar două extraopțiuni sunt posibil a fi activate cu resurse în SEE: de 12euro (valabilitate 21 zile) și 16euro (valabilitate 35 de zile). 

Pe de altă parte, dacă nu te ajută cineva din țară, de acolo (din roaming) în acest moment doar activind roamingul din contul tău MyOrange vei avea acces la servicii de apel/SMS/date mobile. Te așteptăm cu informații pentru mai multe detalii.

DanielaH
Moderator

@Mihaita1, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii și vești bune.