la 29-11-2025 12:05 AM
Buna seara! Sunt in Germania de o zi si am probleme cu semnalul la telefon in sensul ca in aceeasi pozitie a telefonului si acelasi loc cand am semnal cand nu am semnal deloc. Am verificat tot ce se putea verifica atat in telefon cat si resetare retea si nu functioneaza. Am vorbit si cu un consultant Orange care după ce mi-a spus sa resetez din telefon setarile de retea o sa ma sune in 5 minute sa vada daca functioneaza si a mers insa l-am rugat sa ma sune după alte 5 minute cand o sa rog sa ma sune cineva din tara sa vad daca merge si nu a mai sunat deoarece nu am mai avut semnal deloc vreo 30 de minute. Selectare manuala de retea nu merge....am incercat toate variantele de citite aici pe forum fara nicio sansa. Nu stiu ce sa mai fac.......
la 29-11-2025 12:27 AM
Salutare!
Tare nasoala situatia pe care o prezinti. Imi pare rau ca treci prin asta.
Ne poti spune, te rog, ce telefon ai, daca are actualizarile de software la zi, daca esti pe PrePay/Yoxo/abonament, daca problemele au inceput imediat (sau dupa cateva ore de la sosirea in Germania), daca folosesti SIM normal sau eSIM si daca poti incerca si cu un alt telefon sa vezi daca problema persista?
Nu stiu sa te ajut direct, dar eu cu astea as incepe, in speranta ca ne vine vreo idee.
la 29-11-2025 12:45 AM
Am un telefon Iphone 17 Pro de 512 Gb cu abonament de 10 ani si problemele au inceput după 2-3 ore de la intrare in Germania....interesant ca in Austria nu am intampinat probleme si nici in Ungaria, tari pe care le-am tranzitat cu masina in aceeasi zi. Eu folosesc eSim pe telefon dar am o cartela fizica in masina ce o folosesc pentru internet, care de asemenea m-a lasat fara semnal, si in plus astazi a venit si sotia mea aici cu avionul ce are acelasi telefon cu abonament la Orange dar cu o cartela fizica si era o situatie hilara cele doua telefoane au fost unul langa celalalt iar un telefon avea 5G iar al doilea nu avea semnal deloc. Ce am observat ca in momentul in care am prins semnal de la Telekom....nu stiu cum....am avut semnal mai mult timp dar cand am trecut la O2 dezastru.
la 29-11-2025 04:38 PM
E ciudat ca tu ai pb cu semnalul si sotia nu, desi aveti acelasi model de telefon. In mod normal, in roaming nu mai conteaza care e reteaua mama, adica Orange Romania, ci cea din tara in care esti, dar ramane intrebarea de ce unul are pb si celalalt nu. Telefoanele voastre sunt cumparate din acelasi loc?
la 29-11-2025 05:01 PM
Situația este și invers adică eu am semnal și ea nu sau ambii fără. Telefoanele au venit simultan de la aceeași firmă, eMag. Și ca o situație nostimă, alte persoane cu care am fost astăzi aveau DIGI și rupeau 5g în timp ce eu nu puteam să îmi rezolv problemele din țară telefonic. Ce mă enervează este faptul ca selectarea manuală a unei rețele nu se poate realiza. Rămân fără semnal permanent iar când dau automat imediat intră O2. Pentru mine situația este clară, nimănui nu îi pasă de la Orange să ofere servicii de o calitate minimalǎ ci doar de trimiterea facturii lunare.
la 29-11-2025 05:07 PM
Eu nu inteleg de ce nu poti selecta manual reteaua.
Cei de pe Digi aveau telefoane diferite, eventual Android? Pe ce retea germana au intrat?
la 29-11-2025 05:17 PM
Da au telefoane pe Android…Samsung mai exact. Ei sunt pe Telekom toți și chiar nu au nicio problemă.
la 29-11-2025 05:26 PM
Ei, aici e pb, ca tu prinzi o retea slaba. Ei au acces la o retea locala cu semnal mai puternic, la care ai putea si tu sa ai acces, daca ai putea selecta manual reteaua. Poate ca de vina e si telefonul, are o instabilitate pe accesare retea si nici nu te lasa sa iti alegi reteaua. O fi din cauza ca e un model prea nou si insuficient testat real, plus sistemul de operare. Ca sa vezi daca e asa, baga SIM ul tau intr-un telefon cu Android. Daca si asa sunt pb, atunci poate fi de vina SIM-ul, daca vei avea semnal bun, inseamna ca telefonul tau are o pb.
la 29-11-2025 05:37 PM
Cu tot respectul, nu cred ca exista rețea slabă in Germania! Pot să selectez manual rețeaua dar nu se conectează la respectiva rețea…stau fără semnal, am încercat și asta. Eu nu am sim, am eSIM…
la 29-11-2025 06:26 PM
Si-n Germania sunt chestii care nu functioneaza 100%.Dovada se regaseste in spuse;e tale: "Ce am observat ca in momentul in care am prins semnal de la Telekom....nu stiu cum....am avut semnal mai mult timp, dar cand am trecut la O2 dezastru." Deci...
Am avut o banuiala ca ai eSIM, poate si asta e o cauza a pb tale.
la 29-11-2025 06:30 PM
Stie cineva care sunt clauzele contractelor de roaming semnate de Orange cu nemții!?! Eu banui ca Orange știe despre ce este vorba și nu face și nici nu va face nimic. Clasic, tipic…in opinia mea. Poate eu greșesc…
la 29-11-2025 06:52 PM
Noi suntem clienti Orange, nu avem acces la asemenea informatii.
Eu zic sa incerci sa selectezi automat reteaua, urmand pasii de aici: https://help.breezesim.com/hc/ro/articles/16398704285073-Selectarea-manual%C4%83-a-re%C8%9Belei-Appl...
la 29-11-2025 05:58 PM
Poți încerca să selectezi ca rețea preferata rețeaua 4G și să dezactivezi apelurile VoLTE.
la 29-11-2025 06:48 PM
O să încerc și varianta asta. Recunosc ca până acum nu am încercat. Dar poate resurse mai puține consumate în rețeaua ,,partenera” Orange este mai bine…
la 02-12-2025 12:03 PM
@yso, s-a rezolvat situația cu roaming-ul? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor