anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Limita rezonabila de internet in roaming depasita Danemarca

Nina-r
Junior entuziast

Am depasit limita rezonabila de internet in roaming. Ce variante am sa obtin mai mult internet?

Tin sa mentionez ca sunt pe abonament, iar tara in care sunt este Danemarca si stau doar 1 saptamana.

Nu detin 2 telefoane ca sa cumpar cartela prepay si sa folosesc doar internet.

Multumesc!

30 Răspunsuri 30

Nina-r
Junior entuziast

Încerc și varianta asta 

Daca e activa optiunea, poti lua legatura cu un consultant pe djingo sau prin apel la 0040374300300, intreaba daca chiar optiunea e de vina, si spune-le sa ti-o dezactiveze daca asta e problema 

Nina-r
Junior entuziast

E activa optiunea de cost control.

Mai incerc sa intru in legatura cu un operator, desi de dimineata incerc prin apel la 300.

Încearcă și prin chat din aplicație/browser

Nina-r
Junior entuziast

Am încercat, am creat și ceva solicitare să îmi răspundă în secțiunea de feedback.

Nu înțeleg moda asta cu operatorul virtual când chiar ai nevoie de operator.

Daca le-ai lăsat un mesaj după mesajul din imagine, atunci îți vor răspunde la solicitare 

1000001204.jpg

Daca esti in roaming nu poti apela 300, trebuie sa apelezi 0040374300300

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cea mai bună variantă este să folosești wifi la greu , mai ales prin watshapp și un SIM local, pentru eficientizarea costurilor. Altfel, va trebui plătești sume enorme pentru traficul efectuat în roaming.

Baftă!

MihaiC99
Campion

Încearcă să intri in modul avion pentru câteva secunde.

De asemenea poți încerca dezactivarea/activare  roaming din aplicația my Orange.

Poți selecta manual o altă rețea și vezi daca vitezele sunt mai bune.

Blue12
Senior

Ai reusit sa rezolvi ceva?

Nina-r
Junior entuziast

Din pacate nu. Am primit o solutie de la Orange, dar nu a fost de ajutor.

Mi-au zis sa intru in setari, la conexiune celulara si la voce si date sa am 5G auto si nu 5G. Dar nu a mers. Mai incerc maine sa dau iar de ei.

Nina-r
Junior entuziast

Si fix acum am primit mesaj ca exista o optiune extra de interner OrangeNet6 care ofera 3GB . Ma documentez acum despre asta. Dar parca suna a ceva optiune de prepay, si nu abonament.

teacher_
#StarMember

Hello. Daca mai ești cu cineva, poți ruga persoana/persoanele respectiva/respective sa îți facă hotspot de pe telefoanele lor. 

Din păcate nu exista nici o opțiune pentru abonament, pentru Danemarca. 

DanielaH
Moderator

@Nina-r, s-a rezolvat situația?

Nina-r
Junior entuziast

Am rezolvat prin activarea extraoptiunii OrangeNet6 ce ofera 3GB de internet ... nicio alta solutie nu a mers.