anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Honor 70 își pierde semnalul foarte des când ajung în Germania

Sezar
Începător

Am o problema cu honor 70 când ajung în Germania își pierde semnalul foarte des. În celelalte tari nu am probleme ce se întâmplă? 

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Nu cumva ai depasit limita rezonabila de consum in roaming? De cand esti plecat din tara?

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

teacher_
#StarMember

Salut! In mod normal nu ar trebui să fie telefonul cauza, daca spui că în restul tarilor funcționează. Îți recomand să faci o selectare manuala a rețelei din setările telefonului, astfel vei putea vedea care dintre aceste rețele funcționează cel mai bine. 

Setari->Rețea mobila->Date mobile-> Operator, apoi debifezi automat. 

Am făcut și asta și. Tot la. Fel

FLo1
#StarMember

@Sezar: Bun venit în Comunitate. Semnalul în roaming depinde exclusiv de condițiile oferite de operatorii locali existenți sau care operează în zona respectivă. Singura modificare pe care o poți încerca este schimbarea operatorului cu un altul care posibil să aibă semnal mai bun în zona în care te afli, indiferent că e vorba de voce sau date mobile. 

Pe care dintre O2, Telekom sau Vodafone i-ai ales? Dacă nu este ok unul dintre aceștia, alege altul. Te așteptăm cu feedback. Succes. 

Aceiaș problema este cu oricare operator de telefonie în Germania

 

Atunci posibil să fie o problemă generală în zonă cu semnalul. Se manifestă problema atât pe voce cât și pe date mobile sau doar pentru net? Pe cât posibil încearcă pentru internet accesul printr-o rețea WiFi. 

Nu problema este atât și la. Voce. Cât și la internet. Problema. Este din telefon a. Mers perfect pana acuma câteva săptămâni dacă bag cartela în alt telefon merge nu se întrerupe. Semnalul. 

Problema este din telefon dar de ce în celelalte tari merge și în Germania nu merge

@Sezar: Dacă ești convins că problema este a telefonului atunci schimbă telefonul. Dar nu este o soluție, mai ales fiind în roaming. Totuși poate te deplasezi în alte zone (câteva zeci de km) și prinzi semnal de pe o altă antenă pentru a verifica. Atât timp cât în celelalte țări nu ai avut probleme, telefonul repret, n-are nimic.

Faci o verificare a resurselor? Oare ai activată o extraopțiune de 12euro sau de 16euro?

Este pe abonament maxim pana acum 2.sap.a.mes nu au fost probleme

Este problema din telefon cred. Am. Schimbat cartela în alt telefon nu am avut probleme merge perfect. Problema. E de la. Telefon. Întrebarea de ce în celelalte tari merge perfect cât și acasă fără probleme. În Germania nu

 

S-ar putea sa sune a teoria conspiratiei, dar Honor, dupa despartirea de Huawei, nu are ceva tehnologie Oppo (sau ce brand chinezesc a fost obligat sa se retraga din Germania)? Intreb, intrucat s-ar putea sa fie anumite restrictii impuse operatorilor care sa se rasfranga asupra utilizatorilor anumitor modele.

Din moment ce doar in Germania ai probleme, e clar ca punctul fierbinte este intre Honor si Germania (operatori). Un aparat ori are probleme peste tot, ori deloc si, eventualele incompatibilitati, sa fie rezultatul unor norme (daca mai tii minte, in SUA, Verizon si Sprint (acum sub tutela T-Mobile) foloseau pentru 2G si 3G tehnologia CDMA si orice turist cu telefon european sau african nu se putea conecta la retelele respective sau, in cel mai fericit caz, avea sincope in receptia semnalului).

Cred ca mai degrabă asta. Dar curios pana acum de a mers fără probleme

Care e legătură cu extraoptiinea de 12 sau 16 euro? 

Legătura: Ca să nu consumi din credit, sau să fi sigur că ai extraopțiunea valabilă 21de zile sau 28 de zile, după caz.

E abonament cu toate. Resursele nu are nici o legatura