anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Diferența opțiune roaming

Floru77
Începător
Bună ziua, am activat optiune de 6 euro dar pt roaming trebuie aceea de 10. Se poate cumva sa dau diferența 4 pentru a accesa opțiune de roaming?
4 Răspunsuri 4

tomaciprian
Cunoscător
Daca nu ai consumat nici o resursa (GB,minute sau SMS) din optiunea respectiva , poti sa trimiti un SMS la 321 cu textul CREDIT. Iti recomand sa opresti datele mobile inainte si sa folosesti doar o conexiune Wi-Fi cand efectuezi aceasta operatiune,iar apoi mai cumperi/adaugi prin orice metoda de reincarcare, 4 euro credit, si asa vei putea activa optiunea de 10 euro cu roaming.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Daca ai cumparat optiunea cu totul (nu incarcat cu credit si apoi activata optiunea pe baza lui), nu stiu daca se poate sa iti primesti creditul inapoi. Ceea ce inseamna ca nu poti sa mai adaugi 4 EUR si sa o activezi pe cea de 10. Cel mai bine ia legatura cu cei de la relatii clienti la 300 sau chat Djingo (https://www.orange.ro/servicii/chatbot/) pentru mai multe detalii. S-ar putea sa poata face o exceptie pentru tine, dar din cate stiu, in mod normal, daca ai cumparat o optiune, nu se pot returna banii pe ea. Si da, cum zicea si Ciprian mai sus, trebuie sa nu fi consumat nimic din ea.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Știu persoane care au reușit, dar așa cum s-a mai spus deja, dacă nu ai consumat deja din opțiune. Se poate face prin apel la 300 sau prin Chat Djingo și cu adăugarea a încă 4 euro, bineînțeles. Succes!

DanielaH
Moderator
@Floru77, ai reușit să activezi opțiunea de 10 euro?