anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce am efectuarea apelurilor blocata?

Alive
Începător
Am reincarcat ieri cu 10 € credit SEE , dar nu pot sa efectuez nici un apel . Dar in schimb pot sa fiu contactat .
7 Răspunsuri 7

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Alive. Bine ai venit în comunitate! În ce țară ești și de cât timp? Poate fi vorba despre politica de utilizare rezonabilă a serviciilor în roaming SEE: https://comunitate.orange.ro/questions/2314589-functionare-roaming-see

Alive
Începător
Sunt in Irlanda de 2 saptamani , ideea este ca imi reincarcasem din tara inainte sa plec si cand am ajuns nu am avut nici o problema , mi am mai reincarcat odata in Irlanda cartela si tot asa a mers sa apelez dar de ieri inclusiv pana acum nu pot apela pe nimeni...dar pot sa fiu apelat in schimb .

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Alive îți apare că mai ai credit? Încearcă, te rog închidere și repornire telefon și apoi selectare manuală a operatorului. Poate ajuta și dacă dezactivezi VoLTE. Spune-mi dacă a mers.

Alive
Începător
Nu a mers.

Anca07
#StarMember
Ai aceeasi problema? E prima data in ultimele 2saptamani cand folosesti cartela in afara Romaniei?

Alive
Începător
Da,este prima data cand folosesc cartela Orange in afara,si cand dau sa selectez operatul de ce apare Vodafone? Precizez ca am cartela Orange...

DanielaH
Moderator
@Alive, în țară ai folosit cartela? Este posibil ca în ultimele 2 săptămâni de când ești în roaming să fi avut un consum de voce/ date mai mare ca în România?