anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum imi activez roamingul in Germania?

Vasile1
Junior entuziast

Bună seara.

Sint in roaming. Cum activez cartela? Ca imi este blocata.

20 Răspunsuri 20

FLo1
#StarMember

Salut Vasile. Ai credit pe cont? Ai acces la MyOrange? Îți recomand să parcurgi acest topic cu diverse cazuri / situații în care te poți regăsi în roaming.

Vasile1
Junior entuziast

Da

De cât timp te regăsești în roaming? Dacă ai mai puțin de 2 luni, atunci poți activa opțiunea de 16euro (sper că ai atât pe cont) apelând la SelfCare *100#. Alegi ”2 - Roaming Internațional si mesag.vocală” apoi”2 Roaming” și apoi ”3 Opțiuni cu roaming”. După aceea alegi direct 6 - Opțiunea de 16euro.

Dacă ai mai mult de 3 luni în roaming și nu poți utiliza opțiune cu resurse, atunci activezi roamingul utilizând SelfCare (apel la *100#) și accesezi ramura de roaming, dar în loc să activezi opțiune cu roaming activeezi doar roamingul selectând 2 Activează Roaming (în loc de 3 Opțiuni roaming)

SelfCare cu apel *100# este apelabil în roaming și fară roaming activ. Deci folosește-l cu încredere.

Vasile1
Junior entuziast

Şi zice .ca este suspendata

delfinas
#StarMember

Daca ai depasit 3 luni petrecute numai in roaming, nu te mai ajuta nici o optiune, ci credit din care se consuma la pretul standard. Roamingul e doar pt deplasari temporare.

Ori iti iei cartela de acolo, ori mergi mai mult pe wifi.

DanielaH
Moderator

@Vasile1, ai reușit să activezi roaming-ul? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Vasile1
Junior entuziast

Bună ziua. .Am intrat in cont şi spune .ca serviciul roaming nu poate fi activat. Cartela este suspendata.

@Vasile1: Ai menționat că ”ai credit pe cont” și am considerat că ESTE ACTIV. În această situație, rămâne să reîncarci (credit sau opțiune cu resurse) în condițiile/contextul menționat anterior (dependent de durata utilizării numărului în roaming).

Vasile1
Junior entuziast

Bine. Mulțumesc. O să incarc cu credit, super să meargă

Vasile1
Junior entuziast

Scuze pentru ortografie.

Activează direct opțiune de 12euro (dacă încarci din MyOrange) cu resurse (sau de 16euro dacă ai nevoie de mai multe date mobile), și ai mai puțin de 2 luni în roaming.

Edit: dacă vei utiliza credit, acesta se va consuma repede (la tarife standard) fără o opțiune cu resurse activată. Utilizezi credit doar dacă ai peste 3 luni de când te afli în roaming.

Alexandru13
Explorator

Salut @Vasile1 , 

Pe langa sugestiile de mai sus, verifica mai intai setarile din telefon daca ai roamingul activat. Mergi la setari, mobile networks, si activezi data roaming. Uneori de acolo este problema.