anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar în roaming, la Porțile de Fier 2

florin1977
Începător

Salut! Am acumulat cost suplimentar în roaming, la Porțile de Fier 2,lângă granița cu Serbia,fără a solicita activarea de roaming in Serbia sau alte țări non-UE...costul suplimentar de date mi se va menține și pe mai departe, motiv pentru care voi rezilia contractul și voi porta numărul în altă rețea...Menționez că am solicitat activare roaming Bulgaria și Orange, de la ei putere,mi-au activat și roaming pentru statele non-UE,fără acordul meu fiind acum bun de plată...

30 Răspunsuri 30

Propunerea, ca și consolare, era sa suporte Orange o luna de abonament, pentru a rămâne client Orange și pe mai departe, cu 15 euro abonament lunar...30 euro cu cel al soției...la Digi voi plăti 10.5 euro pe trei abonamente....ce ai face în locul meu,ai mai sta la Orange?

Raspunsul este prea subiectiv. Ii am pe amandoi (Digi si Orange). La 15E pentru un abonament nu am mai avut de cand m-am portat din Vodafone in Orange (si aveam telefon inclus grauit [a se intelege ca era acoperit de abonament, dar nu am platit nimic pentru el, nici la momentul semnarii contractului, nici pe parcurs, in rate]).

Totusi, ca sa fie un raspuns: abonamentele mele la Orange au fost de 15E (primul), apoi 8E si ultimul 6E. Acum sunt pe cartela cu optiunea de 5E+TVA. Nu am motivatia sa platesc o suma atat de mare pentru ceva ce nu consum. Din pacate, la Digi am avut o problema in urma cu 2 ani (nu functionau apelurile in zona Gabrovo). De atunci am mai fost in alte zone si nu s-a mai reprodus problema. Plus ceva sincope pe DN-uri in afara localitatilor (si la tara la soacra, aproape de Draganesti Olt, la interior Digi, desi are semnal de voce, netul... e practic inexistent) Dar... conteaza experienta avuta de fiecare. Am prieteni care sunt multumiti de Digi, altii de Orange, altii de Telekom, altii de Vodafone. Degeaba iti spun ca Orange e mai bun, daca, pentru nevoile tale Digi isi face treaba mai bine. E bine ca avem de unde alege.

Legat de propunerea ta: nu stiu cine ar fi fost de acord sa-ti ofere gratuit abonamentele (chiar si pentru o luna), pe langa anularea costului suplimentar. Totusi, nu este bucataria mea si nu ma pronunt.

Nu ai înțeles...ca sa ma consoleze,pecuniar vorbind, au decis să îmi acorde o lună de abonament gratuit, practic să nu plătesc o lună abonament, dar costul suplimentar rămâne...golaneste vorbind, din cei 100 euro cost suplimentar de date scade 30 euro, cat mă costă abonamentul pe o lună...nu am fost mulțumit și de asta plec...poate, până la urmă, se decid și îmi anulează costul suplimentar, făcut din vina lor și nu la solicitarea mea...am cerut factură detaliată, voi depune plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului și, in funcție de rezoluție, acționez in instanță...

Nu contest faptul că Orange nu e mai bun,dar financiar vorbind e mai scump + că la faza cu roamingul activat de la ei putere mi-a adus un cost suplimentar de 100 euro, pentru 2 abonamente...eu,dacă știam ca am roaming activat pe Serbia, eram nebun să nu opresc netul?Habar nu am avut, de aici și costul suplimentar și nemulțumirea mea...De pe 4 august am tot așteptat mail cu răspuns și au tărăgănat treburile...când au văzut ca sunt decis să plec,am fost contactat cu propunerea de plată a abonamentelor pentru o lună...nu pot accepta așa ceva și am decis să portez la Digi!

Poate vrea o cheta, eu ma bag cu 10 centi

Ca si consolare...nu esti singurul care a patit-o

Daca mai ai si alte servicii Digi, roamingul se poate activa in aceeasi si de pe pagina web

Salutare!

Revin cu raspunsul asupra activarii Roaming la Digi: necesita 45 de zile de la activarea numarului. Si aveam deja un numar (de vreo 2-3 ani, plus servicii fixe acasa). La mine (numar nou portat in reteaua lor) mi-au zis ca perioada de 45 de zile este necesara pentru a putea veirifica daca sunt solvabil (repet: aveam deja un numar de mobil in reteaua lor plus servicii fixe din 2018). Si pana sa sun la Relatii Clienti, am incercat din platforma web (stiam deja pasii, doar ca la primul numar am activat roamingul la aproape un an de la deschiderea abonamentului mobil, deci nu s-a pus problema de a fi in "perioada de solvabilitate/proba").

florin1977
Începător

E ca și când mergi la restaurant, comanzi o friptura și ospătarul îți aduce și o sticlă de vin,pe care tu nu ai cerut-o,nu o bei,dar la final trebuie să o plătești...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am fost zilele trecute în croazieră pe Cazanele Dunării și am dezactivat roaming-ul cu două zile înainte. Nu am niciun cost suplimentar!

florin1977
Începător

Salut! La mine lucrurile stau diferit...Orange mi-a activat roaming fără ca eu să solicit acest lucru, nici nu am știut, de unde și costul suplimentar...

Eu l-am dezactivat din My Orange, atât mie cât și întregii familii. Ce treabă are Orange dacă eu îmi dezactivez sau nu roaming-ul? Fiind zonă de graniță, riști și la ceilalți așa ceva! 

Îmi pare rău!

florin1977
Începător

Bună seara! Mă întreabă Orange sau comunitatea,prin mail, dacă am rezolvat problema...DA,am rezolvat, voi rezilia contractul care expira în ianuarie 2026 și voi porta cele 3 numere la Digi business, cu 2,5 euro pe lună,tva inclus...O seară frumoasă tuturor și aveți grija mare,să nu pățiți ca mine...

Nu mă interesează cele 45 zile, cat ar dura activarea roaming la Digi...sunt scârbit de atitudinea celor de la Orange, în ceea ce mă privește, de mojicia lor,pentru ca sunt pus să plătesc ce nu am cerut să mi se activeze...dacă activam eu sau ceream să-mi activeze roaming Serbia, plăteam, dar Orange când mi-a activat roaming pentru Bulgaria, au activat roaming și pentru țările non-UE, de la Orange putere...si m-am pomenit cu cost suplimentar de 100 euro,din senin, fără să știu...Doresc să se exonereze de răspundere, vezi Doamne,că au dat sms de avertizare...Nu am avut telefonul lângă mine, era in mașină,  și tot pe mine m-au scos vinovat,ca trebuia in turele mele libere, sa stau cu telefonul lângă mine...**beep** de cea mai joasă speță!

Pun pariu ca daca aveai preturile operatorului Digi in roaming nu te afecta prea mult.