anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cât de greu poate fi să activezi roaming într-o țară non-UE?

Mara_1
Începător

Spoiler alert: mult mai greu decât ai crede.

Concediu, în sfârșit... dar stai, plec într-o țară non-UE și trebuie să-mi activez serviciile de roaming, că altfel nu merge.

Zis și făcut: caut pe net ce opțiuni am, nu înțeleg mare lucru. Varianta 2: scriu pe chat. O domnișoară drăguță îmi explică opțiunile și, „case solved”, știu ce am de făcut.

Doar că... surpriză! Ajung la hotel și roamingul refuză să se conecteze, în timp ce prietenii mei erau deja pe rețele sociale.

Bun, restart la telefon și întrebat pe „domnul Google”... după 20 de minute aflu că nu aveam activată o simplă setare.

Într-un final, da, am reușit să activez roamingul. După nervi, restarturi și tot felul de forumuri.

Morala poveștii: roamingul în afara UE nu e chiar rocket science, dar nici simplu „on/off”.

2 Răspunsuri 2

Anca07
#StarMember

Buna @Mara_1 

Ai incadrat postarea ca fiind un tutorial/review, insa mai mult e o parere personala, ceva cu care te-ai confruntat in legatura cu roamingul intr-o tara non-UE.

Poate ar fi ok sa regandesti situatia si sa vii cu un tutorial in materie de activare roaming intr-o tara non-UE?

Zi cu soare!☀️

DanielaH
Moderator

@Mara_1, ne poți spune, te rog, despre ce setare era vorba? Răspunsul tău poate ajuta și alți membri sau vizitatori aflați într-o situație similară. Mulțumim.

P.S. am mutat noi topicul în subcategoria "Roaming"