anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Conectare operator roaming Grecia

aandrei
Junior

Salutare! Acum o zi am ajuns in Grecia, iar dupa ce am constatat ca semnalul operatorului Cosmote nu este suficient de bun am încercat sa selectez manual un alt operator. Dupa selectarea oricaruia dintre ceilalți doi operatori din Grecia (Vodafone sau Wind) telefonul nu se conectează in rețea (scrie no service). Menționează ca pe Cosmote se conectează. Am verificat pe site ul Orange daca are un parteneriat cu operatorul/operatorii respectivi si am constatat ca exista. Cum pot sa ma conectez la ceilalți operatori? Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Salutare! În Grecia, Orange te conectează doar pe Cosmote, deși au parteneriat cu Vodafone/Wind, așa cum apare pe site, nu îți mai permit conectarea la aceștia, posibil să fie legat de costuri. 

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

dtruqtek
Junior entuziast

Multumesc frumos ptr. tot spriinul acordat Dl.  FLo1.

Verific toate variantele si va tin la curent pe viitor.  

Mai am credit acum  doar  23. 4 Euro

 

O zi buna si scuzati  deranjul.  Multumesc frumos

@dtruqtek : ”Mai am credit acum  doar  23. 4 Euro”. Sigur ai opțiune de 16euro activă pe cont? Sigur nu ai folosit excesiv resurse în roaming în ultimile 4 luni de zile? Altfel nu ai avea de ce să consumi din credit pentru Grecia.

aandrei
Junior

Multumesc tuturor pentru ajutor! Pana la urma am reușit sa ma conectez la Wind. Mi se pare jalnic ca in centrul Atenei niciun operator sa nu aibă semnal. Am rezolvat problema inițială, m-am conectat la alta rețea dar nici asta nu are acoperire prea stralucita.

@aandrei: Mulțumim pentru feedback. Mă bucur că s-a remediat situația inițială. Vacanță plăcută.

adiroman
Junior entuziast

Sunt de 2 zile in Grecia, a mers foarte bine pe Nova, dar de câteva ore merge doar vocea, datele nu funcționează. Nu am schimbat nicio setare.

dtruqtek
Junior entuziast

Mulțumesc frumos pentru răspunsul Dvs. 

 

  • Vacanță Frumoasă. 

@adiroman: Așa cum menționam atât pe acest topic dar și aici, poți analiza consumul de date mobile efectuat în roaming. Din disponibilul anunțat la intrarea în Grecia, dacă nu ai mai fost în roaming în ultimile 4luni, din resursele aferente opțiunii vei putea consuma doar 50% din traficul național efectuat în ultimile 4 luni.Cred că știi cel mai bine cât ai consumat.  Consum mai mare este pe streaming (video). Numai bine. 

Posibil mai mult consum să poți efectua doar contra cost. Date valabile în SEE mai ai?

adiroman
Junior entuziast

Am 14 GB disponibil și am consumat 2 GB, sigur nu asta e problema. Nu este prima dată când ies din țară.

@adiroman: "Nu este prima dată...." în ultimile 4luni sau ani? Referința interesează la 4luni, și e posibil să fi consumat mai mult decât traficul național efectuat în țară. Și dacă nu ai credit (consum contra cost), rămâne ca soluție o conexiune wifi.

adiroman
Junior entuziast

Evident că nu e clar,  am 14 GB, folosesc 14 GB. În țară am trafic nelimitat, nu știu cât consum. Am fost plecat in ultimele 4 luni si  am consumat in limita celor 14 GB. De unde regula cu 4 luni??? Nu se poate să oprească datele că așa vor ei.

ba da, e vorba de politica de utilizate rezonabila in roaming see

@adiroman: Din păcate aici nu e despre Orange. Politica utilizării rezonabile a resurselor în roaming este valabilă pentru toți operatorii. Detalii găsești aici: https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabil-a-serviciilor-roaming-see-6828