anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce optiune pot activa pentru roaming la cartela 10 zile in UE

Virgil1
Explorator entuziast

Plec pentru 10 zile in UE, ce opțiune îmi recomandati la o cartela Orange? Mulțumesc anticipat pt sfaturi si răspunsuri 

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Salut @Virgil1. În ”roaming SEE”, pentru 10 zile cel mai bine ar fi să alegi între cele două opțiuni cu resurse: cea de 9euro sau cea de 16euro. Diferența între cele două (pe lângă limita de date mobile de 17GB vs 30GB) este doar faptul că pe cea de 9euro o poți activa exclusiv prin încărcare directă online, pe când cea de 16euro poate fi activată și offline (magazine partenere), aplicații terți, sau în MyOrange din credit existent pe cont, nu doar prin încărcare directă online. În rest, nu sunt diferențe, ambele pot fi folosite și național, având resurse inclusiv naționale, nu doar în roaming, cu o perioadă activă de 30 de zile. Mai multe detalii despre acestea regăsești aici: https://www.orange.ro/prepay/

BTW: Vacanță plăcută! 🙂

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Toate opțiunile cu resurse in roaming disponibile in spațiul SEE le gasesti in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/roaming/franta/ 

In funcție de necesități poți alege opțiunea potrivită pentru tine.

Ar fi trei opțiuni:

17162.jpg

17160.jpg

17158.jpg

Opțiunea de 9 euro credit este una dintre cele mai bune. Poate fi activata exclusiv online din contul my Orange. O vei putea folosi și la întoarcere în România. 

In funcție de consumul estimat de date mobile in roaming, Poți alege intre cea de 9 euro și cea de 16 euro.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Care iti este consumul estimat? In functie de raspuns, poti alege din optiunile recomandate de Mihai.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

FLo1
#StarMember

Salut @Virgil1. În ”roaming SEE”, pentru 10 zile cel mai bine ar fi să alegi între cele două opțiuni cu resurse: cea de 9euro sau cea de 16euro. Diferența între cele două (pe lângă limita de date mobile de 17GB vs 30GB) este doar faptul că pe cea de 9euro o poți activa exclusiv prin încărcare directă online, pe când cea de 16euro poate fi activată și offline (magazine partenere), aplicații terți, sau în MyOrange din credit existent pe cont, nu doar prin încărcare directă online. În rest, nu sunt diferențe, ambele pot fi folosite și național, având resurse inclusiv naționale, nu doar în roaming, cu o perioadă activă de 30 de zile. Mai multe detalii despre acestea regăsești aici: https://www.orange.ro/prepay/

BTW: Vacanță plăcută! 🙂

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Virgil1
Explorator entuziast

Asa cum am întrebat comunitatea care este peste unii operatori orange, mi-am activat optiunea de 9 euro pt roaming.desi mi-aunfost retrași bani optiunea încă nu a fost procesata. dupa 24 ore de ka activare cum ar trebui sa procedez în continuare