anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming în Franța

Iness
Vizitator

Bună ziua, aș dori să-mi măresc abonamentul de roaming în Franța pentru această lună. Am 13 GIgas cu abonamentul meu actual, dar aș dori să am mai multe.

2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember

Iness, bun venit in Comunitate!!!

Eu zic ca, pt o calatorie temporara, iti ajunge acel trafic e net, daca nu folosesti (prea) mult Tik-Tok si alte aplicatii mari consumatoare de internet. Acolo te folosesti si de retelele wifi.  Poti incerca sa treci la un abonament superior, dar pt 14 zile, doar ca trebuie sa ai grija ca trecerea nu se face din a doua zi, ci, de obicei, din ziua in care incepe o noua luna de facturare. Ai mai putea sa-ti iei din Pinata Party un premiu cu net nelimitat, din care se poate consuma si in roaming. "Bonusul este valabil 30 zile de la data activării. Pentru abonați, dacă abonamentul include trafic național și în roaming în SEE, bonusul se consumă și în roaming în SEE conform limitei de consum."

DETALII: https://www.orange.ro/pinata-party/?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare, @Iness !

Pentru a beneficia de mai multe date mobile în roaming SEE (pentru abonamente), poți activa noua opțiune GO NET PLUS, care îți oferă 10 GB suplimentari în roaming SEE, la prețul de 5 euro.

Opțiunea se poate activa:

• prin apel la *100#;
  • prin SMS gratuit la 321, cu textul NETPLUS1.

Valabilitatea opțiunii este de 15 zile.

Mai multe detalii aici.

16828.jpg

O seara frumoasa!