la 14-08-2025 05:55 PM - editat ultima oară la 15-08-2025 08:40 AM de DanielaH
Ce pot sa fac daca am trecut pe abonament de pe un număr prepay orange si sunt in USA...nu mai pot sa primesc sms deoarece abonamentul nu conține roaming pentru US.
Înainte sa trec pe abonament aveam opțiune de roaming cu sms si internet ce puteam sa le utilizez in US, dar dupa trecere pe abonament nu mai primesc nimic..îmi arata fără semnal sau doar apeluri de urgență.
la 14-08-2025 07:12 PM
Salutare!
Trebuie să activezi roaming poate toate țările, doar că poate fi o problemă legată de utilizarea rezonabilă a resurselor în roaming. Mai concret, roaming-ul trebuie folosit ocazional, adică doar o mică parte din netul folosit în țară poate fi utilizat în străinătate. Cum nu ai folosit deloc în țară internet pe acel abonament, nu știu dacă ți se poate aloca o cotă parte. Sper că se înțelege ce vreau să spun! Din păcate, trebuie să îți recomand folosirea internetului local, inclusiv wifi, iar după ce îl folosești o perioadă în țară, vă funcționa cu siguranță.
Eu asta cred că este problema și îmi pare rău!
Baftă!
la 14-08-2025 09:56 PM
Salutare!
Ai activ roaming SEE ca roaming implicit. Dezactivează și reactivează din My Orange roamingul.
Totuși, ai grijă la roaming. Fiind în afara SEE, costurile se adună repede. Dacă vei tine, din telefon, nu cred sa te tarife e suplimentar, dar poți primi sms-uri.
15-08-2025 06:42 AM - editat 15-08-2025 06:43 AM
Odată cu trecerea de la prepay la abonament, resursele disponibile pe prepay nu mai sunt disponibile.
Activează roamingul in toate tarile din aplicația my Orange sau daca nu ai acces, contactează serviciul clienți pentru activare.
Pentru abonament in SUA există următoarele pachete /opțiuni:
https://www.orange.ro/roaming/statele-unite-ale-americii/
la 18-08-2025 09:50 AM
@DenisTofan, ai activat roaming pentru toate țările? S-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor