anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare roaming prepay - numarul deja in strainatate

rrz77
Junior

Buna. 

am urgenta nevoie de solutie pentru urmatoarea situatie. 
Mama mea a avut un ab. care a fost transferat pe prepay, lucrul acesta s-a intamplat ieri cat inca este in Austria. Avand in vedere ca este deja in roaming si Orange nu a lasat roamingul activ, cum pot sa ii activez serviciul ca sa poata folosi telefonul. Situatia este foarte rea avand in vedere ca este asa. Am sunat eu din tara sa cer activarea roamingului si am fost refuzat de operatorul Orange. 
PS. Nu am cum lua legatura cu ea si nici access la internet/ wifi nu are

va rog solutie. 

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Intră in cont și încarcă-i opțiunea cu 12 euro.

https://www.orange.ro/prepay/

Sper să reușești! 

Mă gândesc că ai acces în My Orange-ul dumneaei! 

O faci cu cardul!

Nu cred că va funcționa, dacă nu a fost în țară la trecerea pe prepay, dar poți încerca.

Am avut si eu ab. la Orange dar m-am portat si aveam numerele in my Orange. de ieri a disparut ai numarul ei din aplicatie. Inca am acces in aplicatie ca mai am un nr de prepay. Am facut pasii de reincarcare in aplicatie si vad ca as putea activa optiunea de 12 euro credit cu roaming see. Singura metoda care sper sa merge , adica sper sa se activeze si roamingul. Din pacate foarte dezamagit de Orange. 

De ce dezamăgit? De unde să știe Orange că mama e plecata in Austria? Când a cerut să i se închidă abonamentul, trebuia șansă să se gândească la faptul că se va trezi în aer în roaming! Daca mama e titulara și nu tu, normal că operatorul a refuzat să activeze roamingul și oricum prepay-ul nu era încărcat cu o opțiune bună pt roaming.

Ar mai fi fost o soluție că dânsa sa cumpere o cartelă din Austria.

@rrz77: Singura variantă este de pe un alt cont de MyOrange să-i încarci cu opțiune cu resurse de minim 12€. Ea nu mai are cont MyOrange prin renunțarea la abonament și trecerea pe prepay. Numărul îl vei putea adăuga la un cont MyOrange doar la revenirea în țară sau după ce va fi activ în roaming. Momentan doar o reîncărcare cu EO de minim 12€va activa implicit roamingul.  Posibil datele mobile să necesite avtivare din telefon pentru roaming.  

Revino cu soluția găsită. Succes.

Pololică
#StarMember

Presupun ca trecerea pe cartela a activat opțiunea de 6E (fără roaming). Trebuie o opțiune de 12E cu resurse. 

Totuși, o cartelă neconectata la o antena din România nu o sa funcționeze în roaming. Nu știu dacă este cazul acum, dar trebuie luat în calcul. 

DanielaH
Moderator

@rrz77, ai reușit să activezi roaming-ul?

rrz77
Junior

Da, am rezolvat prin activarea unui alt abonament. 
topicul se poate inchide.