anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ABUZ ORANGE in aplicarea Roaming-ului!

BALTAGUL
Junior
Orange abuzeaza Non-STOP de Regulamentul E.U. in ceea ce priveste Roaming-ul! Legea si regulamentul spun asa: Ai voie ca sa folosesti serviciul de Roaming in Spatiul E.U. timp de 4 (patru) luni de zile. Atat! Si nu cum Orange abuziv scrie: Pentru calatorii "Ocazionale"..! Nu sunt obligat sa dau nimanui socoteala daca plec in vacanta 4 luni de zile sau ma duc si vin 4 luni de zile, 6 zile pe saptamana si a 7-ea ma intorc...!! Deci cele 6 zile au fost "ocazionale"..!!
ORANGE Romania eu am dreptul la 123 de zile de Roaming. Pina acum am lipsit exact si cu dovada 70 de zile din Romania-iar Orange ma anunta impertinent ca am plecat de 123 de zile. Asa ceva este absolut inadmisibil!
De ce nu sesizeaza nimeni acest lucru? Sesizez dina 2019 acest lucru!
25 Răspunsuri 25

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Bun, deci problema e doar pe partea de internet, din cate pot eu sa-mi dau seama. Si singura chestie care nu prea e ok din toata povestea asta e faptul ca acel mesaj spune ca “de maine” se va trece la tarif standard pe partea de internet (0,35 centi/MB transferat). Ar trebui un pic clarificata treaba asta. Adica, trebuie vazut un pic ce ar trebui sa faca operatorul in cazul asta. Sa sune si sa lase inca 14 zile accesul la tariful promotional sau poate sa treaca direct la cel standard, urmand sa clarifice cu clientul situatia de consum. Ma gandesc ca totusi exista si posibilitatea in care clientul nu raspunde la telefon, si atunci au ales varianta mai putin “diplomata” dar mai eficienta de a gestiona situatia. :)) Sper sa se rezolve situatia, ca nu e placut sa-ti faci nervi de sarbatori. Salutari si numai bine! 🙂
Client Orange

Aron
Junior
Folosesc mai mult în roaming telefonul și niciodată nu am fost taxat in plus!

Neaplicabil
La toate rețelele de telefonie se aplică această regulă. Nu este un abuz regula se găsește scrisă undeva în condițiile de utilizare rezonabilă.

Nick30a
Junior

Și eu am aceeași problemă , am sesizat acum autoritățile ca Orange numai vrăjeli , Angajații lor nu știu a număra  , 

daca tu crezi ca Orange risca sa plateasca dezpagubiri/amenzi  pe tema asta te inseli 🙂  

si nu stau  "angajatii" Orange sa numere  zilele sau "megabiti" pe care tu ii folosesti in afara tarii ... chestia asta este facuta automat de sistemul informatic .

Lucrezi la Orange? De tii așa cu ei , dacă se fac multe sesizări poate se vor schimba și nu se vor mai face abuzuri de genu… 

nu esti nici primul nici ultimul prieten care imi spune ca sunt angajat Orange 😁

eu doar iti explic cum "sta treaba"  - nu sunt angajat la portocala  dar inteleg perfect  cum sta treaba cu "roaming-ul"  si nu am avut niciodata probleme de cate ori am fost plecat in tari UE .(colegii din Comunitate au explicat de multe ori despre roaming)

Alex_ORO
Angajat Orange

Salutare,

Observ din ce ai scris ca nu ai inteles intocmai ce vrea regulamentul sa spuna. Orange nu te monitorizeaza cat timp esti plecat in strainatate, ci monitorizeaza consumul de internet pe care il faci cand esti plecata. Consumul de internet in roaming trebuie sa fie mai mic decat consumul de internet pe teritoriul tarii, iar acest lucru se actualizeaza o data la 4 luni.

Seara frumoasa.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Tocmai la asta mă refeream ca nu sunt 4 luni 

Pe lângă asta abonamentul a fost reînnoit de curand

In cele 70 de zile in care ai fost plecat din tara, ai avut consum de internet doar pe Roaming, mai mult consum decat ai avut in tara. Ideea este simpla, consuma mai mult internet nationat decat in Roaming si nu apar aceste neplaceri.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning