anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy A71 review. Surprinzator!

RecenziiPeBune
Explorator entuziast

De cateva zile ma joc pe Galaxy A71 si vreau sa va spun cum a fost pana acum.

 

Am dat 2200 lei pe telefon, este varianta standard de 128 GB stocare cu 6 GB RAM si in cutie am gasit un incarcator de 25W si casti. Designul este fain, marginile sunt foarte subtiri si camera frontala este ascunsa intr-o bulina mica. Cand l-am luat in mana, am ramas surprins de cat e de confortabil. Am fost putin dezamagit de constructia din plastic, dar asta a permis telefonului sa fie atat de usor si subtire. Sa ai un telefon cu o baterie de 4500 mAh si ecran de 6,7" de doar 7,7mm grosime si 179 grame, mi se pare o performanta.

 

Ecranul este cu siguranta unul dintre cele mai bune din segment. Este un Super Amoled cu rezolutie FHD si e o placere sa vizionezi continut pe el. Cred ca este principalul motiv sa achizitionezi telefonul.

 

Al doile atu este bateria. A tinut o zi de utilizare intensa fara probleme si, la utilizare obisnuita, am obtinut doua zile. Incarcatorul de 25W incarca bateria de la 0 la 100% intr-o ora si 25 de minute.

 

Unde n-as putea sa recomand telefonul este la performanta. Procesorul Snapdragon 730 este unul mediu capabil, dar in acest buget este intrecut mai de toti concurentii. Pentru utilizarea de zi cu zi este foarte ok, chiar si jocurile solicitante le duce, doar ca la setari medii. In AnTuTu am obtinut 250.000 de puncte, un scor mai mic decat al lui Redmi Note 8 Pro, de Huawei Nova 5T (350,000) sau Xiaomi Mi 9T Pro (450.000) nici nu amintesc.

 

Partea buna e ca procesorul "s-a inteles" cu sistemul de operare, adica One Ui 2 cu Android 10. Totul a mers bine, nu am observat lag sau erori. One Ui este o versiune de Android puternic modificata de Samsung care are multe optiuni de personalizare. Dezavantajul este ca update-urile vin mai greu, dar de venit, vin. Samsung ofera 2 ani de update-uri,

 

Cea mai mare imbunatatire fata de Galaxy A70 am observat-o la camera. Pozele sunt luminoase si surprind multe detalii, chiar si camera cu unghi ultra-larg sau cea macro. Culorile sunt naturale, destul de apropiate de realitate. La fel este si la video, unde A71 poate filma 4k30fps sau 1080 60fps. Singurul minus observat a fost stabilizarea in 4k30fps, inexistenta. Un Redmi K30/Poco 2, un telefon mult mai accesibil, s-a descurat mult mai bine cand am comparat filmarile. Daca vrei cea mai buna camera in acest buget, Galaxy S10e este alegerea, camera lui Galaxy A71 mi se pare egala cu a lui Huawei Nova 5T si Xiaomi Mi 9T Pro.

 

In rest, m-am bucurat sa regasesc locul pentru cardul de memorie si mufa jack. Nu m-am bucurat insa de senzorul de amprenta in display, care a fost lent si nu foarte precis. Recunoasterea faciala s-a descurcat mai bine. Un plus a fost motorasul de vibratie, care a oferit un feedback la tastare excelent, ca al unui telefon de top. Dar, pentru ca nu e un telefon de top, A71 nu are rezistenta la apa, incarcare wireless sau difuzoare stereo.

 

In concluzie, la 2200 lei Galaxy A71 este o optiune buna pentru cei ce vor un telefon cu ecran foarte mare si bun, care sa fie confortabil in mana, si nu se joaca jocuri solicitante. Daca vrei performanta si gaming, exista optiuni mai bune pe piata. Daca pretul telefonului va scadea pana prin martie (cum s-a intamplat anul trecut cu Galaxy A70), A71 va fi una dintre cele mai interesante optiuni din segment. Pentru mai multe detalii despre telefon, aveti review-ul complet pe canalul de YouTube Recenzii Pe Bune 😄

17 Răspunsuri 17

Georgiana_13
Începător
Bună seara,am achiziționat recent samsjng galaxy A71, am observat,în timpul efectuării unui apel în partea stânga a ecranului sus ,licărireste non stop un led,o Luminița verde ,pe tor parcului apelului,și atunci când pun o melodie salvata pe whatzzap la fel,în imagine am pus exact unde apare acel led,licarind non stop.

Vio73
#StarMember
Bună @ Georgiana! Să nu fie vreun led de notifocare, ceva. Vezi prin secțiunea notificări! Baftă!

Ioana_33
Începător
@recenziipebune, care A.I-ul? Poate un printscreen de la setarile camerei m-ar ajuta. Multumesc 🙂