anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lenovo a lansat recent Motorola One Zoom - review

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Probabil ați aflat deja că Lenovo a lansat în Septembrie modelul Motorola One Zoom care pune accent pe funcția foto. În review-ul de aici puteți citi mai multe informații despre acest telefon.

Mi se pare interesant cum, în ultima perioadă, din ce în ce mai mulți producători se concentrează pe fotografie în construirea noilor device-uri. Și ce îmi place mie, personal, la acest telefon este decuparea automată a obiectului încadrat în poză.

Voi ce părere aveți despre ceea ce poate face? L-ați achiziționa?

27 Răspunsuri 27

Vio73
#StarMember
Tocmai aia e problema la telefoanele astea, că nu știi dacă au Volte/ apel Wi-fi. Sigur, e valabil pentru cei care cunosc utilitatea acestor funcții!

Anonim
Neaplicabil
Pare un telefon capabil pe partea foto. Procesorul nu este unul dintre cele mai performante dar cred că dacă utilizatorul își dorește o cameră foto decentă, poate să "uite" că e doar un Snapdragon 675. Raportul preț calitate este unul excelent se pare. Motorola era un brand cu greutate dar acum pare să se chinuie și să apară cu ceva nou. În concluzie este un smartphone de luat în calcul dacă ai un buget restrâns și vrei să folosești mult camera foto.

Neaplicabil
@Vio, cum am zis si cu alta ocazie, sunt destul de sigur ca nu au. De ce? Nu stiu. Si, cel putin in ceea ce ma priveste, am preferat sa iau unul care nu are VoLTE inca, dar care ruleaza stock Android, si sa sper ca poate cineva de la Orange se va gandi sa-l adauge si pe el, decat sa incerc sa le schimb obiceiurile celor de la Huawei. 🙂

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Anul acesta am testat aproape toate telefoanele interesante de buget sau medii ca preț. Din păcate, Motorola One Zoom nu-l pot recomanda. Nu pentru că ar face ceva rău, dar cred că vei găsi telefoane care fac totul mai bine. Aceste rânduri sunt părerea mea și, oricât de obiectiv am încercat s-o fac, poate veți găsi urme de subiectivitate. Prețul cerut este mare, de 2000 primești un procesor mediu, cu mult sub cele găsite în acest segment de preț. La fel și 4 GB RAM, prea puțin. Camera iese în evidență prin acel zoom optic 3x și cam atât. Da, la zoom se descurcă bine, însă în rest este decent și atât. Comparat cu un Xiaomi Mi 9, One Zoom este cu mult în urmă. Și acum, ceea ce m-a deranjat cel mai tare. Acest telefon nu vine cu Android One, ci cu o versiune proprie Motorola de Android. Android One ar fi reprezentat principalul avantaj al acestui telefon, mai ales că l-am găsit pe alte telefoane Motorola. Practic, de software se ocupă direct Google, ”tăticul Android”, și în felul acesta vei primi actualizări rapide, pentru mult timp, telefonul nu va fi îngreunat de aplicații sau funcții suplimentare. Cu alte cuvinte, va merge bine, fără erori, pentru mult timp. În concluzie, consider că prețul este prea mare pentru acest telefon. Camera, care ar fi trebuit să fie principalul atuu, nu excelează decât la zoom, în rest este medie în cel mai bun caz. Vă recomand în acest buget Xiaomi Mi 9, Mi 9T sau să așteptați Samsung Galaxy M30s. Sau, cine știe, dacă tot e Black Friday, poate Samsung Galaxy S9 sau S10e vor ajunge sub 2000 lei.

teacher_
#StarMember
Mulțumesc @Recenzii pe bune! Chiar era pe lista mea... Se pare că rămân la Huawei..! Sau poate trec pe Xiaomi, daca este oferta buna...

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut tuturor! Foarte interesante părerile voastre, le-am citit cu mare plăcere!

Vio73
#StarMember
Mulțumesc @Mihaela și @RecenziiPeBune!

lucianb
Începător
@arsradu pana la urma cred ca telefonul tau a avut VoLTE si wifi calling, cata vreme ai fost pe android 9.... Ti-au mai raspuns ceva dupa 26 feb cei de la Motorola? Am exact aceasi problema pe care ai raportat-o tu

Neaplicabil
Salut Lucian! Da, mi-au raspuns. Si aparent este un bug, pe care au reusit sa-l reproduca si ei, pe Android 10, si care, zic ei, ar trebui sa fie rezolvat in urmatoarele update-uri de soft. Cand anume? Nu se stie, dar o sa mai intreb si eu, poate reusim sa avem o data cat de cat mai exacta. Vad ca a fost deja lansat Security Patch-ul de Martie si Aprilie, pentru Moto One Action. Cel de Martie din cate am inteles ar fi deja disponibil utilizatorilor din UK. Asa ca...speram ca in curand sa ajunga si la noi. Nu stiu daca o sa avem fixul asta cu patch-ul din Martie, intrucat confirmarea ca au putut sa-l reproduca si ei a venit pe 25 Martie. Deci...sper ca poate, la patch-ul din Aprilie sa avem si noi problema asta rezolvata. Dar nu-mi fac mari sperante. Oricum, daca ai si tu problema asta, da un telefon la suport (sunt super prietenosi oamenii), s-ar putea sa trebuiasca sa trimiti un bug report din telefon, si sper sa se rezolve si pentru tine. Tu ce telefon ai? Moto One Zoom (avand in vedere thread-ul) sau tot One Action? 🙂

lucianb
Începător
Da, am făcut toți pașii ceruți inclusiv printscreens exact că al tău. Au confirmat că au putut reproduce problema și au escaladat fara să poată garanta un termen de rezolvare... Eu am One Vision. As fi făcut downgrade la Android 9 dar nu sunt suficient de geek.

Neaplicabil
Downgrade-ul la Android 9, cu toate ca nu e imposibil, vine cu cateva dezavantaje: 1. pierzi garantia pentru ca trebuie deblocat bootloader-ul (putem sa-i multumim Google-ului pentru asta). :) 2. pierzi datele de pe el, din doua motive: a) odata deblocat bootloader-ul, datele sunt sterse automat b) chiar daca nu ar fi sterse automat, datele de pe Android 10 nu sunt compatibile cu 9, deci trebuie sterse oricum, altfel nu-ti mai pleaca telefonul. Intreaba-ma de unde stiu. :)) Eu mai astept un pic sa vad ce se mai intampla. Si pe mine ma batea gandul sa trec inapoi pe Android 9. Si cu toate ca am mai trecut inapoi pe 9 de cateva ori pana acum (si da, nu mai am garantie la telefon din cauza asta, dar ma rog, eu am o parere usor diferita asupra garantiei la un telefon, avand in vedere chestiile pe care le include, asa ca nu pot sa zic ca ma deranjeaza foarte tare chestia asta, plus ca am invatat o gramada de chestii noi cu ocazia asta, asa ca eu zic ca a meritat), mi-e lene sa trec iaaar pe Android 9... Trebuie deblocat bootloader-ul si cand bootezi iti apare un warning enervant care te anunta ca bootloader-ul e deblocat. Ma rog, mai astept un pic. Dupa aia o sa vad ce fac. Sper sa se rezolve totusi cu patch-ul de Aprilie. Downgrade-ul la Android 9 nu e asa de speriat cum se crede, iar cele doua modele (One Vision si One Action) sunt foarte similare, ceea ce ajuta mult, dar, dupa cum am zis mai sus, vine cu niste limitari si dezavantaje, pe care e bine sa le stii inainte sa te apuci de treaba. 🙂

lucianb
Începător
Cum ziceam, nu sunt 100% geek. Am semnal foarte prost unde locuiesc și wifi calling chiar era o chestie utila. Am luat telefonul de pe eMag la 1200lei, garanția nu e chiar critical pentru mine. Funcționalitatea este.

Neaplicabil
Te ajut? 🙂 Sau vrei sa mai astepti si tu? Daca ai cont pe forumul Motorola, da-mi un mesaj acolo si vorbim. :)) Nu de alta, dar sa nu spamam forumul Orange cu chestii care nu prea au legatura cu modelul de telefon din subiect.