Well, hello Moto! :))
Eu am un Moto, si ce e mai funny e ca ma uitam chiar ieri de un eventual upgrade. Da, nu e rau. Si ceea ce-mi place mie la Moto este faptul ca folosesc Android-ul stock de la Google (sau aproape stock).
Problemele ar fi urmatoarele:
1. E un mid-range. Si mi se pare un piiicut cam scump pentru ce ofera.
De asemenea, as fi preferat ca in loc de 6 core-uri low power si 2 performance, sa fi avut 2 si 2, sau, ma rog, ceva mai multe core-uri dedicate pentru performace, si mai putine pentru low power. Eventual la o frecventa ceva mai mare. Si-asa nu o sa foloseasca niciodata toate core-urile alea.
2. Pretul.
Nu e rau ca pret, dar nu ma intereseaza asa de mult acel fingerprint sub display (plus ca asta face o eventuala inlocuire a display-ului foarte costisitoare), si astept sa intre la reducere. De BF, cum zicea si Razvan, ar fi intr-adevar o achizitie buna.
3. Chiar daca m-as hotari sa-l iau (si inca sunt in dubii din punctul asta de vedere), n-as putea sa-l iau de la Orange, din pacate. Nu atat din cauza pretului, cat din cauza lipsei ratelor. Nu stiu de ce nu exista parteneriat intre ING si Orange astfel incat sa pot cumpara cu cardul de credit in ceva mai mult de 3 rate... Niciun operator din Romania vad ca nu e in lista lor de parteneri. Nu inteleg de ce. Nu pot sa scot 2000 de lei din buzunar dintr-o data, cu atat mai mult cu cat urmeaza Decembrie, cu alte cheltuieli. Si nu, n-o sa-mi fac abonament ca sa-l iau pe factura de telefon. :)
De asemenea, sper sa aiba VoLTE (eventual si VoWiFI). Vad ca in lista de telefoane agreate inca nu e, asa cum nu sunt nici celelalte modele de Motorola in afara de G7 Power.
Un alt model de la Moto care mie mi-a facut cu ochiul, si pe care l-as cumpara, plus ca e mult mai ieftin, este si acest Motorola One Action: https://www.gsmarena.com/motorola_one_action-9739.php
Daca apare in oferta, cred ca ar fi o optiune foarte atractiva pentru foarte multa lume. 🙂 Doar o sugestie.
Mie unul imi plac amandoua. Si, cu toate ca acele multe camere de pe spate constituie un avantaj pentru cei care vor sa faca poze cu telefonul, pentru mine unul nu prea e un avantaj, ca nu fac atat de multe poze cu telefonul.
Diferenta de pret insa e destul de mare si...cel putin pentru ce ma intereseaza pe mine, One Action-ul e mai aproape de ceea ce-mi doresc eu personal in momentul asta de la un telefon, decat Zoom-ul.