anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Topic teste 5G, urban deocamdata

Ascary
Campion certificat
Deschid acest topic pentru teste ale colegilor în rețeaua 5G Orange.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Dacă doriți să mai postați teste de viteză 5G, avem un topic nou și vă invităm s-o faceți aici - https://comunitate.orange.ro/t5/re%C8%9Bea-%C8%99i-acoperire-mobil%C4%83/testare-viteze-5g-in-diferi...

Nu, nu este o soluție, dar ne dorim ca acest răspuns să apară primul și să fie vizibil. Mulțumim.

Vizualizare soluţie în postul original

59 Răspunsuri 59

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver
Sunt curios dacă și prin Iași merge așa de bine. Pentru că atunci chiar au făcut treabă excelentă. Aștept 5g-ul și în Pitești!

Razvan
#StarMember
Așteptăm cu interes și primele teste 5G din Cluj.

teacher_
#StarMember
Eu sunt dezamăgit de viteza la 4G din Florești, in ideea in care la ce teste s-au făcut, credeam că va zbârnâi.... Am rămas puțin dezamăgit, totuși!

Manu
Junior entuziast
Buna seara Teste din Cluj din diverse zone, am pus la gramada.

Vio73
Ohoo, foarte bune viteze! Mulțumim frumos, Manu! Felicitări Orange!

Razvan
#StarMember
Rețeaua 5G mere brici. @manu, acolo în Cj ai probleme cu agățatul în B20?

Manu
Junior entuziast
Mai rapid fata de Bucuresti, adica daca pierd 5G-ul trece in 4G+ sub 1 minut, din ce am reusit sa surprind in trafic.

MihaelaA
Community Manager
Community Manager
@Manu bine ai venit și mulțumim mult pentru testele realizate!

Vio73
Cred că acolo sunt pe echipamente Samsung și Ericsson, nu? În București au și ceva de la Huawei!

Manu
Junior entuziast
Mersi Mihaela. @Vio In Bucuresti partea radio e 100% Huawei, in schimb la Cluj e Samsung si sunt castiguri ceva mai mari pe partea de Upload. Ramane de vazut si in Iasi, poate voi ajunge si pe acasa luna viitoare.

teacher_
#StarMember
@Manu, până unde se prinde 5G in Cluj? Doar pe raza orașului, și maxim Florești? Cartierele mărginașe recepționează?

Manu
Junior entuziast
Din ce am reusit sa vad, ceea ce e pe harta coincide cam 80% cu ce e pe teren In Floresti nu este semnal, inca, desi ma mir intrucat acolo au testat parca prin 2017. In Cluj pe zonele centrale e acoperire 100%, dar vitezele oscileaza functie de obstacolare si distanta fata de statie. Cine are terminal/abonament compatibil, pe strada Avram Iancu PCI 467 acolo se poate prinde maximul cel ofera reteaua, atat pe Download cat si Upload.

teacher_
#StarMember
Mulțumesc de informații. Bănuiam că doar prin centru e mai tare, dar nu eram sigur unde... Văd că și.....cei din Pata-Rât au 5G 🙂 e un oarecare paradox, pentru că la mine in apartament nu merge nici 4G bine. 🙂

Manu
Junior entuziast
Cam asa a mers in seara asta la un concert pe BT Arena din Cluj. 100% probabil ca-i numarai pe degete pe cei care aveau terminal 5G si accesul potrivit, insa ideea e ca s-a instalat capacitate care s-o vedea intr-un an/doi pe numarul de terminale ce mai mult ca sigur ca se vor inmulti, cum va face fata.

Vio73
@Manu, Probabil că și echipamentele fac diferența, pentru că utilizatori prea mulți nu cred să fie mai pe nicăieri. Poate depinde și cum se ,,împacă" scula ta cu echipamentele, dar oricum e foarte bine. Și mă refer aici și la comparația cu ceilalți operatori, pentru că ai făcut și așa ceva. Mulțumesc!