anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SMS prin apel wifi

actunderdc
Junior
Buna ziua,
Sunt portat recent din Vodafone in reteaua Orange (abonament Yoxo). Zona unde locuiesc nu are semnal decat in afara blocului, in interior nimic, asa ca folosesc Apel Wi-FI, iar telefonul il tin pe Airplane Mode ca sa nu consume baterie. Partea de sunat si primit apeluri merge fara probleme, insa nu pot trimite SMS-uri si, mai grav, nici macar nu le pot primi!
Nici la Vodafone nu puteam sa trimit SMS-uri prin Apel WI-FI, dar macar le primeam. La Orange nu merge nici primit nici trimis. (Trebuie sa ies pe balcon ca sa verific daca am primit SMS-uri noi).
Eroarea pe care o primesc daca incerc sa trimit un SMS este: "Momentan, mesajul dvs. nu poate fi trimis. Va fi trimis cand serviciul devine disponibil." Am atasat si o poza.
Este vreo problema pe contul meu sau asa e la Orange, nu merge partea de SMS-uri deloc prin Apel-WIFI? Reamintesc faptul ca din cauza lipsei complete de semnal sunt nevoit sa stau mereu pe Airplane Mode + Apel WI-FI.
Multumesc anticipat de raspunsuri.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Colegii de la departamentul tehnic ne-au confirmat că, într-adevăr, nu oferim SMS prin WiFi, ci doar apeluri. Din păcate, momentan nu avem informații suplimentare despre o astfel de facilitate în viitor.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Nu si nu.

Legat de RCS pe IPhone, nu stiu politica de implementare (sau timpii), dar Apple nu are implementare 100% nici la ei acasa. O parte din MVNO nu-l pot implementa din motive... inca neintelese.

https://www.androidauthority.com/apple-iphone-google-fi-rcs-3482267/

Ca nota de subsol: Google Fi este operator creat si detinut de Google si care opereaza pe antenele T-Mobile (Telekom US).

Salut, Mihai! Bun venit în Comunitate!

Am întrebat acum colegii, din păcate nu avem noutăți nici despre SMS over IP/ SMS prin WiFi, nici pentru RCS. Momentan Orange nu oferă aceste servicii.

Cât despre SMS pentru VoLTE, la ce te referi? VoLTE (Voice over LTE) se referă strict la voce.

Muchalucha
Cunoscător

Ceea ce vrei tu cred ca este SMS RCS si nu se grabesc sa-l implementeze! Au ororare de el!