anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal slab orange

Toni234
Junior

Recent mi am făcut un abonament la orange de mobil iar după de am ajuns acasă eu stand la țară am remarcat ca semnalul este inexistent am sunat la orange și mi au spus ca semnalul este în parametri 

Înainte de a ma porta de la Digi la orange am verificat pe site ul orange iar pe acel site apărea ca am semnal și în casa și afara diferența este următoarea afară semnalul este de 1 liniuță iar în casa sta sa pice acesta fiind 4g las mai jos niște screen uri ca să va faceți o părere! Aveți grija cu abonamentele la orange 

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Hărțile de acoperire nu reflectă întotdeauna exact situația din teren. Înainte să îmi fac abonament la Orange, am testat reteaua timp de o săptămână folosind un abonament Yoxo. După ce am analizat calitatea semnalului, am decis să trec la un abonament Orange. Avantajul Yoxo este că oferă prima lună gratuit și nu impune perioadă contractuală. Recomandat este sa testezi rețeaua înainte de a decide schimbarea furnizorului sau macar să întrebi persoanele din jur daca sunt mulțumiți de rețea.

Calitatea semnalului Orange poate fi afectată de lucruri precum: cât de departe ești de antenă, clădirile sau pereții groși din jur, prea mulți oameni conectați în aceeași zonă, dar și de telefonul tău.

GreenArrow89
Cunoscător

Trebuia să cumperi o cartelă prepay și să testezi rețeaua câteva zile înainte de e a face un abonament, dacă nu ai semnal în zona în care locuiești poți rezilia gratuit dacă nu mă înșel. Orange nu garantează semnalul în interiorul clădirilor, de obicei ce vezi pe site este semnalul garantat în aer liber 

Mi se pare ciudat faptul ca Digi cu 10 lei are acoperire și orange nu 🙂 

Nu există rețeaua perfectă, sunt zone unde unii operatorii au semnal și zone unde nu au toți semnal .

De exemplu la bunica mea în comuna funcționează doar Telekom și este o comună destul de mare

Salutare! 

Aici o sa "intervin" și eu: mergi prin mai multe locuri și o să vezi că semnalul fiecărui operator diferă, atât cu ce ai știi despre el, cât și raportat la ceilalți. Și la mine  în casă, Digi are cel mai bun semnal, dar în rest este mai mult în coasta Orange decât să-l depășească.

Din punctul meu de vedere, un operator este atât de bun cu cât minusurile sunt mai puține în utilizarea individuală (degeaba îți zic eu sau altul că Orange e cel mai bun dacă ție nu îți este utilă recepția. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pe baza lipsei semnalului, poți rezilia, doar că este cam complicat și de durată, adică trebuie să ai și dovezi solide.

Îmi pare sincer rău!