anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal slab 4g-5g Cluj Napoca

Anonim01
Junior entuziast

Sau facut lucrari in zona Cluj in perioada 13 - 16 Aug? A cazut semnalul de tot in unele zone: Zorilor, Buna ziua etc. E inadmisibila asa ceva. La serviciu clienti si department tehnic nu primesc niciun raspuns concludent, "o sa revenim"

81 Răspunsuri 81

Bună idee să încerci un telefon FIX în loc de unul mobil. Cu siguranță viteza pe cablu e... alta, deci problemă rezolvată. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

MihaiC99
Campion certificat

În loc să vă contraziceți, mai bine v-ați fi întâlnit în aceeași locație și ați fi făcut testele în același timp.

FLo1
#StarMember

Alte 2 teste de azi, primul în centru (primărie) si altul aproape de stadion.

1000027503.jpg

1000027505.jpg

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Lido
Începător

Bună ziua ! De ce rețeaua 4g , 5g merge asa greu in august in Cluj Napoca? A mai întâmpinat cineva probleme? 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Sa deschis deja un topic pe aceeași temă:

https://comunitate.orange.ro/t5/retea-si-acoperire-mobila/semnal-slab-4g-5g-cluj-napoca/td-p/227445 

Daca sunt probleme, atunci ar trebui sa contactezi serviciul clienți pentru a semnala acest lucru.

Salutare!

Da, se pare că este o problemă cu serviciile mobile în anumite locații din Cluj-Napoca, despre care au mai povestit și alți colegi pe aici . Ar fi bine să semnalați cât mai mulți această problemă către Serviciul clienți, ca să investigheze cât mai repede problemele de rețea. 

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Salut! Eu stau in Iris și nu am probleme cu rețeaua, merge super aici și pe traseul meu până în Mănăștur... In ce cartier locuiești? 

L.E. am făcut un test de viteza, atașez screen shot

1000225355.jpg

Salutare!

Ce inseamna greoi si in ce context? Daca 4G este pe la 100-150 (din 350)Mbps si 5G 6-700Mbps, zic ca sunt destul de bune vitezele. Daca, totusi, vitezele sunt cu un 0 sau mai mult mai mici, probabil antenele sunt aglomerate sau sunt lucrari de mentenanta.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

1000097159.jpg

 asa e in anumite zone din Grigorescu și Mănăștur de câteva zile încoace 

1000225483.jpg

Test realizat in această dimineață, in zona gării, strada Horea. Un record in ceea ce privește viteza măsurată în Cluj până acum....

Anonim01
Junior entuziast

https://anonmp4.art/v/D6g7Us9PpUnNaiI - update final, problemele persista in continuare, sunt in discutie cu cineva din echipa orange in privat si mi se confirma ca exista o problema, desi e doar in privat, pentru ca ar da prost in public sa se confirme.

Cei de la tehnic la fel sunt constienti ca exista o problema, dar la fel, nu s-a miscat nimic de >10 zile, si exista si cativa boti activati (probabil agenti de vanzari part time nebagati in seama, care castiga cateva puncte pentru targetul lunar) care incearca sa discrediteze problema, fiind si foarte artagosi si nepoliticosi. Probabil de aia nu or sa fie angajati in Orange Shop sau intr-o pozitie mai avansata. Vreun inginer de retea sau tehnician de la Orange, daca se uita pe aici la ce au scris si ce screenshoturi au postat botii, proabil si-ar da palme peste frunte. Anyways, in Buna Ziua / Andrei Muresanu, merge prost semnalul. Verificat pe 3 telfefoane diferite: Android 16, 14, 12, 2 Samsunguri si un Google Pixel.

Daca nu crede cineva ca mi s-a confirmat problema in privat, facem captura de ecran video, filmata cu conversatia avuta in privat cu unul dintre moderatori. 

Deocamdata, Orange e tras pe dreapta la mine, daca-si revine, stam de vorba!

MihaiC99
Campion certificat

Mulțumim pentru update. Faptul că moderatorii au confirmat problema chiar și in privat spune multe. Insa daca ar fi confirmat public nu ar mai fost aceste schimburi de replici fara sens.

Dezvolta ,te rog ce este fără sens.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Viper
Cunoscător certificat

Apreciază că a fost text scris cu propriile degete, fără filtru AI. :))

@MihaiC99, ce am confirmat în privat se referă strict la statusul sesizării pe care inițiatorul a făcut-o la Serviciul Clienți, la sesizarea cu numărul pe care mi l-a oferit tot în mesaj privat.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).