anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Semnal prost si fara 5G in Bucuresti

VladMihai
Junior

Buna ziua! In urma a mai multor informatii atat de la prieteni, colegi de munca, internet etc, am ales sa ma portez la Orange de la Vodafone deoarece am inteles ca reteaua Orange e mai buna. De cand m-am portat mentionez faptul ca nu mai am acces la 5G (telefonul accepta 5G, am activat 5G, sunt in arie de acoperire 5G sau m am plimbat prin arii cu acoperire 5G, locuiesc in Bucuresti) insa nu am accesul la viteza 5G. De ce? Pe langa asta oriunde ma aflu nu am mai mult de 3 linii semnal, cel mai des am 2 linii de semnal sau 1 cand sunt in spatii inchise, daca sunt afara atat prin zone de periferie cat si in zona centrala a Bucurestiului sau prin alte locatii am maxim 2 linii de semnal uneori daca am norocul ajung la 3 linii de semnal. La Vodafone in schimb aveam mereu 4 linii de semnal mai putin la metrou. Stiti cum as putea sa remediez aceasta problema ? 

1 Soluţie acceptată‚

Fost Membru
Neaplicabil

Nu ai pentru ce! Daca esti la ORO e bine, pune o captura din meniul *#0011# sa vedem ce parametri sunt, banuiala mea e ca nu ai 5G activat pe cont. Poti sa verifici parametrul DCNR Restriction, sa fie pe false. Daca e true ai restrictie si trebuie sa-ti activeze pe cont profilul 5G si trebuie sa functioneze dupa.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

bogdan_bece
Începător

Salutare! Foarte utile toate mesajele.

Eu sunt OROC, am samsung s24ultra si DCNR Restriction pe TRUE. Am sunat in call center si mi-au spus ca am abonamentul activ pentru 5g si ca nu am antena langa mine...

Cum pot modifica setarea DCNR?

Fost Membru
Neaplicabil

Ai incercat mutarea cartelei într-un alt telefon pentru a verifica semnalul 5G.

Floraky
Junior entuziast

Mie mi s-a mai raspuns asa:

- Verificati cartela SIM intr-un alt telefon (daca aveti posibilitatea)

- Selectati manual furnizorul de retea