anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme VoWi-Fi din 25.06.2025 până în prezent

IonutBan98
Junior

Bună ziua ! De câteva zile încoace simt ca înnebunesc  . Totul a început într-o dimineață *( îmi desfășor activitatea 16 ore pe zi într-o hală metalică *( service auto ) ) , unde semnalul GSM este aproape inexistent , norocul meu fiind internetul prin fibră de la Orange până acum câteva zile , de când serviciul VoWi-Fi pe iPhone nu mai funcționează .

Am sunat la 300 pana m-am saturat , într-un final au schimbat routerul , tot la fel .

Pe scurt , ca idee .

Noul router , ping 8, download 400 Mbps+
Apelurile pe Whatsapp sunt normale 

Am resetat toate setările de rețea 

Sunt afectate din aceeași zi ambele telefoane iPhone *( al meu și al soției )

Am făcut update de soft la IOS 18 apoi la iOS 26, tot la fel

Telefonul soției , tot iPhone , doar ca nu e 15 PRO Max ca al meu , ci 13 PRO MAX 

Deja sunt disperat , mă sună lumea de o săptămână , doar când ies înafara halei primesc mesaje cu ,, Apeluri pierdute “ , îmi pierd o groază de timp și client stand în afara halei , datorită faptului ca nu funcționează VoWI-Fi ….

A mai observat cineva probleme de genul in ultimul timp? Țin să menționez ca folosesc 3 sim’uri în telefon , 2 de la Orange , 1 de la concurență, cel a concurenței funcționează VoWi-Fi fără probleme … 

As aprecia dacă cineva ar putea să mă ajute , nu de alta , dar deja sunt terminat psihic datorită problemei care o am , zi de zi să suni la Orange și să nu se rezolve nimic .

Mulțumesc !

17 Răspunsuri 17

Am primit confirmarea de la acea persoana ca acum e functional apelul wifi.

Confirmăm și noi că situația a fost remediată.

@IonutBan98, este totul în regulă și la tine?

IonutBan98
Junior

Da, totul a revenit la normal , într-un final, după o săptămână de nervi și stres prin telefoane ….