Semnal este full, din cate pot eu sa-mi dau seama. Nu pare sa fie asta problema. Ma gandesc ca probabil in cazul asta vorbim de o congestie de retea. De-aia eram curios cum arata pe 3G. Pentru ca s-ar putea ca problema sa fie doar pe 4G.
Chestia asta cu 1Mb/s garantat am mai auzit-o si la altii. Un alt operator de la noi avea intr-o zona in jur de 1Mb/s download si 0 (zero) upload. Si cand am facut sesizare, mi-au zis ca din punctul lor de vedere totul functioneaza in parametri normali, pentru ca este minim 1Mb/s download. Si eu nu puteam sa deschid nici Google. :)) Dar pentru ei era totul OK. Genial. Puteau la fel de bine sa zica: nu garantam functionalitatea serviciului. Punct. Dar nu 1Mb/s download, nicio specificatie pentru upload, si eu nu pot sa deschid nimic pe telefon. In cazul asta, e la fel de bun ca si nefunctional. Pentru ca este nefunctional. :)) Atata timp cat nu pot sa-l folosesc din cauza "minimului garantat", pentru mine e nefunctional.
0.39Mb/s cat are teacher nu mi se pare ok deloc, si este si mult sub acel 1Mb/s garantat. :)) In plus, din moment ce nu a fost dintotdeauna asa...banuiesc ca nu s-au mutat dintr-o data un numar foarte mare de oameni in zona. Deci...congestie de retea nu prea ar avea de unde sa fie (zic eu). Mie imi pare o problema tehnica pe undeva. 🙂 Dar nah, e doar parerea mea. Si, ca intotdeauna, se poate sa gresesc.