anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Lipsa semnal 4G/4G+ in Cluj-Napoca

teacher_
#StarMember
De azi dimineață, rețeaua e pe H+. Am făcut două teste de viteza in doua zone diferite ale Clujului.
Primul, la ora 09.39, strada București nr.14
Al doilea, ora 11.43, strada Primăverii nr.4
Rezultatele sunt nesatisfăcătoare...
19 Răspunsuri 19

FLo1
#StarMember
@teacher_: Ai citit și completarea la raspunsul comentat de tine? Ca să revin: Ai ales pentru încărcare și activare roaming credit sau opțiune cu resurse? Dacă ai doar credit.... ”nema 4G”. Vrei răspuns oficial? Îl găsești aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-beneficia-de-tehnologia-4g4g-184 Traducere: Vrei 4G? Atunci asigură-te că ai activ pe SIM-ul 4G un abonament sau o opțiune cu internet (in cazul prepay), deci NU CREDIT. Sper că am fost mai clar de această dată.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

teacher_
#StarMember
Opțiunea mea expira pe data de 17 ianuarie. Momentan, e de 6 euro.

teacher_
#StarMember
Cred că problema a fost că am activat roamingul fără să am opțiune cu resurse in roaming..?! Nu înțeleg, e complicata treaba.

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Pentru access la 4G pe o cartelă PrePay este necesară o opțiune de minimum 5 euro. Dacă a fost activat serviciul de roaming, opțiunea națională a fost dezactivată automat (cele două nefiind compatibile) și s-a pierdut accesul la 4G. Va fi necesară reactivarea unei opțiuni de minimum 5 euro pentru acces 4G.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

FLo1
#StarMember
Mulțimim @DanielaH. Sper că aceasta clarifică problema repetată continuu de mine: ”acces internet 4G se face doar cu opțiune activă de minim 5E, nu credit”. Oricum, legat de viteza netului în roaming, mai mult de H+ nu ai în Roaming, nici măcar cu abonament de 5G. Asta ca să mai tăiem din elanul unora pentru superviteze pe hârtie. LE: Profesore, nu pot să înțeleg de ce ai încărcat cu credit în locul unei opțiuni cu resurse, mai ales că știai pentru ce ai nevoie de acea opțiune. Sau dacă ai încărcat cu credit, ok.... dar activează roamingul automat prin activarea opțiunii cu resurse de minim 10E. ....Atât de simplu și nu e ”complicat” chiar deloc. Next time....
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!