anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Fără semnal orange eSIM în zona București

Moser
Junior

IMG_0218.jpeg

Bună! Zilele trecute am procurat un eSIM prepay, sunt în zona București și nu am semnal bun deloc, rețeaua asta “orange” e cea la care trebuie să mă conectez? N-ar trebui să fie Orange RO?

10 Răspunsuri 10

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Nup. Așa arată denumirea operatorului: orange

1000000222.jpg

5G nu e? Are așa acoperire slabă?

Salutare!

Uneori, pentru activarea 5G-ului este nevoie să contactezi serviciul clienți. Înainte de a-i suna, asigură-te că ai un abonament sau o opțiune prepay activă care include acces la rețeaua 5G. De asemenea, verifică dacă te afli într-o zonă cu acoperire 5G și dacă telefonul tău este compatibil.

https://www.orange.ro/contact/ 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dă un restart/ mod avion și dacă tot nu vrea, cere acces la 5g prin contactarea unui operator de la Orange din  My Orange-Altele  ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer la operator, unde expui problema întâlnită.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Ce inseamna "zona Bucuresti", unde esti mai exact?

FLo1
#StarMember

Salut @Moser .Nu este "Orange.RO". Apare doar "orange". Pentru un număr prepay cu opțiune activată și resurse 5G activarea 5G este directă. Încearcă un restart și eventual verifică și în altă zonă din apropiere dacă se schimbă calitatea semnalului. 

Te așteptăm cu vești bune. Numai bine. 

delfinas
#StarMember

Vad ca mai multe persoane se plang de eSIM, cred ca sunt niste pb cu acest serviciu, zilele acestea.

DanielaH
Moderator

@Moser, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu semnalul?

Moser
Junior

Rezolvat. Mulțumesc tuturor!

Mă bucur mult că s-a rezolvat și îți mulțumim pentru confirmare. Ne spui, te rog, și ce se întâmplase și cum s-a rezolvat? Poate ajuta și alți membri sau vizitatori aflați într-o situație similară.