Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 01-02-2021 07:35 PM
Folosesc WiFi Calling in casa pentru ca semnalul GSM este foarte slab.
Azi, 01-Feb-2020, incepand de pe la ora 12:00 mi-a disparut iconita de WiFi Calling si nu mai merge.
As vrea sa stiu daca sunt ceva probleme cunoscute astazi la Orange sau o fi problema la telefonul meu.
Navigarea pe Internet prin WiFi de pe telefon merge fara probleme.
Azi, 01-Feb-2020, incepand de pe la ora 12:00 mi-a disparut iconita de WiFi Calling si nu mai merge.
As vrea sa stiu daca sunt ceva probleme cunoscute astazi la Orange sau o fi problema la telefonul meu.
Navigarea pe Internet prin WiFi de pe telefon merge fara probleme.
1 Soluţie acceptată‚

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 01-02-2021 09:49 PM
Da, astazi, atat Apelul WiFi (VoWiFi) cat si Apelul 4G (VoLTE) au fost "picate" pentru cateva ore. Am vorbit si pe chatul de pe site cu un consultant orange care mi-a confirmat ca aveau ceva probleme cu ele astazi si ca nu am fost singura persoana care a sesizat acest lucru.
5 Răspunsuri 5

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 01-02-2021 09:49 PM
Da, astazi, atat Apelul WiFi (VoWiFi) cat si Apelul 4G (VoLTE) au fost "picate" pentru cateva ore. Am vorbit si pe chatul de pe site cu un consultant orange care mi-a confirmat ca aveau ceva probleme cu ele astazi si ca nu am fost singura persoana care a sesizat acest lucru.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 01-02-2021 09:53 PM
Multumesc pentru raspuns.
Intre timp vad ca si-a revenit si la mine.
Astazi au fost picate si serviciile Microsoft Teams si Outlook pentru unii dintre noi precum si aplicatia din cloud a unei statii de incarcare masini electrice pe care o folosesc eu (go-e Charger)...sa fi fost doar o coincidenta? 🙂

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 01-02-2021 10:36 PM
Ar fi interesant de analizat situatia, tardiva, daca reteaua funcționa pe 4G sau avea caracteristici la nivel de 3G? Explicație: pe 3G nu ai VoWIFI sau VoLTE, ci doar pe 4G.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 01-02-2021 11:09 PM
@FLo_1
Seteaza-ti telefonul pe 2G si ai sa vezi ca vei avea VoWiFi (functioneaza chiar si daca pui telefonul pe modul avion)
VoLTE, dupa cum i se spune si numele este activ doar cand reteaua semnalizeaza 4G.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 02-02-2021 07:36 AM
@tomaciprian: tot e perfect, cu o singură observație: "merge",inclusiv VoWIFI, doar dacă vrea operatorul, rețeaua numărul 1 în acest caz. Vezi multitudinea de topicuri despre subiect aici în comunitate. Dar dacă e defect sau nu vrea... ce faci? Stai în mod avion? :)))