anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme retea

brbadina
Începător

Buna ziua! E vreo problema cu reteaua Orange? Ieri, 3 ore , nu am avut retea, iar acum se repeta

15 Răspunsuri 15

Trixen
#StarMember

Salutare!
Orange desfasoara permanent lucrari la retea, iar intreruperi sunt posibile daca se lucreaza in zona ta.
Noi insa suntem clienti/utilizatori, nu angajati Orange. Fara detalii suplimentare nu putem sa te ajutam. Spre exemplu, in ce zona intampini probleme? Ce model de telefon ai? Alti cunoscuti din imediata apropiere intampina situatii similare? Cum se manifesta problemele? (nu poti suna, nu poti primi apeluri, nu merg datele, etc)
Te asteptam cu informatii, iar daca sunt lucrari de care se stie sau exista alti utilizatori aproape de tine care iti pot oferi un feedback (daca la ei merge/nu merge), vom incerca sa raspundem. 🙂

MihaiC99
Campion

Salutare!

Verifică pe harta de acoperire Orange dacă în zona ta există lucrări sau întreruperi de semnal.

https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/harta/ 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Asa cum, sper, ca stii, Orange este in curs de oprire a frecventelor 3G si migrarea lor catre 4 si 5G. Daca te afli intr-o astfel de zona, s-ar putea sa ai inconveniente pe perioada lucrarilor (teoretic nu ar trebui sa dureze prea mult, dar ... trebuie facute).

DanielaH
Moderator

@brbadina, te așteptăm să revii cu mai multe detalii despre situația ta, dacă mai este de actualitate.

În ce localitate ești?

Eliza26
Începător

Bună ziua! Eu am aceeași problemă. Sunt din orașul Iasi. De 3 zile am probleme cu datele mobile, inclusiv apelurile telefonice. Am un iPhone 15, iar cartela este schimbată anul trecut. Soțul are aceeași problemă, deci nu e telefonul meu de vină. 

Aceeasi problema si la mine, tot in Iasi, tot de vineri a inceput. Reteaua nu este utilizabila.

DanielaH
Moderator

@Eliza26 @HFLV s-a rezolvat situația la Iași?

Salutari,

Situatia inca nu este rezolvata, problemele inca persista.

Salut! Nu, nu s-a rezolvat. Începând cu ora 18-19, nu funcționează deloc datele mobile.

DanielaH
Moderator

Ați încercat un restart al telefonului cu trecere prin mod avion? Eventual puteți încerca și o probă cu SIM-ul într-un alt telefon?

In cazul meu aceeasi problema se prezinta pe 3 telefoane diferite, toate cu cartela Orange.

Pe unul din telefoane a fost schimbata cartela ieri intr-un magazin Orange, problemele continuand. Unul din angajati a afirmat ca intr-adevar a auzit de aceste probleme doar ca la momentul respectiv nu stia detalii.

Da, am restartat telefonul de mai multe ori. Ideea e ca și alte persoane din casa au aceeași problemă, deci nu telefonul meu e problema.

Anca07
#StarMember

Buna @brbadina @Eliza26 @HFLV 

Despre ce zona in Iasi vorbim? Eu pot confirma ca nu sunt probleme, cel putin nu in zonele in care am fost eu, si de aceea intreb, deoarece presupun cazuri izolate.

Zi cu soare☀️

Salutari,

In cazul meu a fost in zona Tatarasi, chiar in apropiere de Orange Shop de pe strada Vasile Lupu nr. 83.

Intre timp pare ca problema a disparut.