anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Poze cu relee/ antene/ site-uri 2G/ 3G/ 4G din tara

dnz
Explorator entuziast
Haideti sa postam imagini ale site-urilor de comunicatii electronice mobile, facute de voi. Detalii, intrebari, echipamente si alte situatii similare.
143 Răspunsuri 143

Vio73
#StarMember
Cartier Găvana, Pitești:
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vio73
#StarMember
Cartier Tudor, Pitești:
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

BlackWolf
Maestru
În poze e același site din unghiuri diferite. Asta e antena în ransharing Vodafone cu Orange sau cum? Cum îmi dau seama exact care ale cui sunt antenele? In cellmapper sunt trecute cam aiurea datele.....

BlackWolf
Maestru
Asta e tot ransharing sau nu? Cum trebuie sa fie antenele și câte? Cum îmi dau seama? Dacă îmi poate explica cineva pe îndelete, sa înțeleg și eu o data pentru totdeauna, ca ma interesează și nu am reușit sa ma lămuresc total pana acum, doar în mare... Mulțumesc!

Vio73
#StarMember
Eu cred că da. Pentru că au RRU comun , adică acele cutii pătrățoase, care sunt legate la cel puțin două rânduri de antene.

BlackWolf
Maestru
Știi cum îmi pot da seama care și cum sunt, după cellid din cellmapper?

BlackWolf
Maestru
Ma interesează antenele astea 3, care, cum, ce sunt și cum îmi dau seama? Atașez link: https://www.cellmapper.net/map?MCC=226&MNC=10&type=LTE&latitude=46.929091418404994&longitude=26.234897107065592&zoom=14.071775715358026&showTowers=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap

BlackWolf
Maestru
Atașez și screenshot de orientare, în caz ca apare aiurea link-ul. Nu m-a lăsat sa îl adaug după...

Vio73
#StarMember
Se poate și după, dar cele de sus sunt ORO și VDF ( cred). Oricum, nu îmi dau seama chiar bine din poza, dar așa trebuie să fie.

BlackWolf
Maestru
Zici ca primul turn, unde am pus 3 poze (nu al doilea cu 2 poze) este sigur în ransharing Orange și Vodafone, nu? Cam asa ar trebui sa fie. Turnul ala transmite in 2 benzi, 3 si 20...

Vio73
#StarMember
Al doilea. La primul nu înțeleg. Cred că și primul este tot ceva de genul și mai are ceva mai jos ( cred că Telekom). Nu știu sută la sută, dar așa cred.

BlackWolf
Maestru
Pai eu de la al doilea nu prea primesc semnal Vodafone (cel cu 2 poze) nu primesc semnal Vodafone. Din ce știu, ar fi doar de la primul (cu 3 poze). Al doilea transmite doar banda 3, primul transmite în benzile 3 și 20...

Vio73
#StarMember
Asta n-aș putea să spun. Nici cellmaper nu dă corect tot timpul sau poate îmi scapă mie ceva.

BlackWolf
Maestru
Eu asa zic ca e treaba și asa cred. Asta e problema și cel puțin în zona asta la cateva turnuri, Cellmapper nu arata corect, datele sunt gresite. Dacă ar fi sa ma iau după Cellmapper, în 30 km nu e nici un turn Vodafone, ceea ce e imposibil. Eu am aici semnal full 4G...

Vio73
#StarMember
E clar că îți dă eronat.