la 23-11-2020 11:28 AM
la 24-07-2023 08:18 AM
Salut, George!
Dacă ai făcut o sesizare la noi înseamnă că situația ta este cunoscută și colegii noștri vor verifica profilul 5G și îl vor activa, în caz că nu este activ deja. Te așteptăm să revii cu vești bune.
la 24-07-2023 09:23 AM
Salut!
Montentan, 5G este in situatia 4G de acum 10 ani: in curs de montare (la propriu). Buba cea mare este faptul ca, pana anul trecut in noiembrie, cand s-a tinut licitatia ANCOM pentru frecvente, toti operatorii foloseau (ca frecvente principale) antenele 4G existente (practic, ciupeau din puterea 4G si emiteau prin 5G). Acum, incep sa se modifice frecventele pentru 5G SA (Stand Alone). E oarecum normal sa fie goluri pentru urmatorii 2-3 ani (goluri care umreaza a fi umplute).
Poate ar fi bine sa faci teste unde prezenta 5G este 100% verificata. Nici in Bucuresti nu este chiar peste tot 5G (la niciun operator).
De rezolvat, se va rezolva, doar sa te astepti (ca si ceilalti utilizatori de 5G) sa fie o perioada de tranzitie intre frecvente.
PS: telefonul presupun ca accepta frecventele 5G ale Orange, nu? In cazul nu le accepta pe cele mai frecvente, receptia va fi, intr-o oarecare masura, deficitara.
Ca sa-ti dau un exemplu: s-a intors un prieten din SUA (a fost in concediu si a mers si cu parintii lui vreo 2 saptamani). Initial, nu a dat importanta telefoanelor (aparaturii) deoarece au telefoane produse in ultimii 3 ani (el are IPhone, parintii lui Huawei [versiunile "standard", nu Pro]). El avea semnal perfect, parintii nu prea (uneori deloc). Si toti sunt pe Orange. Din vorba in vorba, am inteles de ce. Huawei-urile nu aveau toate benzile 4G din SUA (sper ca stii ca SUA nu mai are 2G si 3G).
Poate asa e si la tine: ai o parte din frecventele folosite, dar nu cele uzuale (cel putin nu momentan).
la 24-07-2023 09:37 AM
Multumesc pentru raspunsuri.
tin sa va spun ca problema e rezolvata, s-a rezolvat in cateva minute dupa ce am luat legetura cu un operator care a stiut ce sa seteze pe contul meu.
Am semnal peste tot in Brasov inclusiv acasa in interiorul apartamentului atat cat am putut incerca in doua zile de cand este activ.
Treaba cu dezvoltarea retelei nu isi are locul aici. daca ai un telefon care suporta functia 5G acolo unde exista semnal trebuie sa se poate conecta.
Haideti sa raspundem la obiect atunci cand suntem intrebati ceva. Toata lumea stie ca reteaua este in dezvoltare.
Raspunsul primit de la reprezentantul magazinului Orange din Mall Coresi Brasov este unul incompetent cu toate scuzele de rigoare, se putea rezolva problema pe loc.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor