anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Functionare retea Cluj 02 ~13.12.2024

cugir
Junior

A mai primit cineva din zona Cluj mesaj că nu va functiona rețeaua în perioada 02 ~13.12.2024?

11 Răspunsuri 11

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

Poți atasa un screenshot cu mesajul.

Este posibil sa fie lucrări în zona legate de renunțarea la rețeaua 3G.

Îi poți contacta prin chat/telefonic daca ai nevoie de mai multe informații (contact).

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă ai primit mesaj de la Orange, posibil să fie lucrări de închidere a 3g și trecere la 4g/ 5g. Știu că erau ceva discuții pe Softpedia la un moment dat despre acest aspect. Vezi să nu fie vorba chiar despre asta! 

Baftă!

FLo1
#StarMember

Au primit toți utilizatorii de terminale mobile cu numere înregistrate în rețeaua Orange și aflați în zona menționată. Dar să nu facem isterie dintr-o întrerupere temporară pentru reconectarea unor noi echipamente. Nici măcar nu vor fi toate antenele deodată. Deci puțin calm și H2O. Mai jos, inclusiv mesajul.

1000008300.jpg

MihaiC99
Junior entuziast

Mulțumim pentru screenshot.

Pot fi intervale mici de timp în care pot apărea anumite probleme legate de calitatea semnalului.

Era de așteptat.🙂

Deci s-au apucat de demontarea 3g, mă bucur că văd infrastructura rețelei dezvoltându-se 🙂

👍Multumesc.

P.S.

Nu era 'isterie" era pur si simplu curiozitate.

MihaiC99
Junior entuziast

Data viitoare postează și mesajul pentru a nu se crea confuzie.

Există o diferență între ""nu va functiona rețeaua în perioada 02 ~13.12.2024" si "calitatea serviciului poate fi usor afectata temporar"

👍Corect. Greseala mea. Dupa "functiona" trebuia sa urmeze un "corect" sau 'corespunzator' (etc.) dar ... viteza.

Cu plăcere. Ca idee, pe lângă faptul că nu vor fi afectate toate antenele deodată, mai trebuie avut în vedere și faptul că pe zonele mai aglomerate, cu siguranță ai cel puțin 2 sau 3 antene (alternative). Deci nu va fi o privare totală a semnalului, având alternative de conectare la cel puțin o antenă funcțională. Vom vedea.

teacher_
#StarMember

Eu nu am primit nici o avertizare de genul... Poate nu toate cartierele sunt afectate

Cum menționam, depinde la ce antenă (ca zonă) erai conectat. Posibil să nu fie toate zonele impactate. Dar vom vedea.