anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extindere 5 G in Piatra Neamt?

Noah
Explorator entuziast

Târgul meu, reședința de județ, este flancat de orașe cu rețea 5 G . Daca de Bacău, Iași, Târgu Mureș nu zic nu, reședințe și ele, merită, suntem oarecum frustrați că un cătun secuiesc ca Miercurea-Ciuc beneficiază de noua  rețea înaintea noastră. Ciudate  cai are Orange. Vrem să știm( suntem mai mulți abonati in acest vrem, când introduce Orange 5 G in Piatra Neamț.Concret, fara clasicul urmăriți site, asta știm și noi, și o facem . Când, concret . Macar să știm că nu o iau înainte până și Gheorghieni sau Bicaz .

1 Soluţie acceptată‚

Noah
Explorator entuziast

Astăzi se încheie Odiseea așteptării  5 G la Piatra Neamț. Am primit SMS oficial de confirmare . AVEM ORANGE 5 G LA PIATRA NEAMȚ. Și împrejurimi.  

Vizualizare soluţie în postul original

109 Răspunsuri 109

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Da. Am văzut și eu. Am trecut astăzi prin Piatra Neamț și apărea doar 4g simplu pe 4g/3g/2g. Iar când se întâmplă asta într-un oraș mare știu că are 5g.

De asemenea, pe 3g/2g apare "E". Deci demontarea este confirmată din proprie experiență. 🙂

Super, mă bucur pentru tine.

Văd că mai sunt și alte orașe care au 5g oficial de astăzi, cum ar fi:  Zalău, Turda, Câmpia Turzii, Slobozia și împrejurimile lor.

Sperăm la cât mai multe!

Baiazid
Junior entuziast

Să lansat rețeaua 5G la Piatra Neamț urmăriții pe harta de acoperire Orange semnal

Salutare!

Da, s-a dat drumul atât în acest oraș, dar și în altele cum ar fi : Zalău, Slobozia, Turda, Câmpia Turzii și împrejurimile.

Așteptăm cu interes să ne bucurăm in cât mai multe locuri de această tehnologie.

Mulțumesc!

Salut! 

Confirm. Încă din 16 Iulie au început sa apară "semne" sau semnale de 5G. 

Zona Casa Cărții, azi-noapte si azi dimineața, atașez 2 teste:

5G Piatra Neamț5G Piatra Neamț5G Piatra Neamț5G Piatra Neamț