anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extindere 5 G in Piatra Neamt?

Noah
Explorator entuziast

Târgul meu, reședința de județ, este flancat de orașe cu rețea 5 G . Daca de Bacău, Iași, Târgu Mureș nu zic nu, reședințe și ele, merită, suntem oarecum frustrați că un cătun secuiesc ca Miercurea-Ciuc beneficiază de noua  rețea înaintea noastră. Ciudate  cai are Orange. Vrem să știm( suntem mai mulți abonati in acest vrem, când introduce Orange 5 G in Piatra Neamț.Concret, fara clasicul urmăriți site, asta știm și noi, și o facem . Când, concret . Macar să știm că nu o iau înainte până și Gheorghieni sau Bicaz .

63 Răspunsuri 63

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Îți mai dau eu de la mine.

Pitești:

Vio73_0-1729086311850.jpeg

IDanny
Junior entuziast

Pai de aia nu merge netu' la noi, in restul tarii.. ca va da voua toata banda de transfer 😂

Noah
Explorator entuziast

Pot confirma. În ultima vreme netul mobil Orange e sub așteptări. Pe YouTube se învârte cerculețul continuu. E sufocat de ceva . Ori meseriașii cu lucrările au bubuit ceva ori, nu știu ce o fi dar daca de primar am scăpat în sfârșit, de Orange mai avem nevoie.

Dimitrie569
Junior entuziast

Pot confirma, și mie mi s-a întâmplat adineauri, la routerul pe cartelă orange pingul era pe timeout (posibil 10 000 ms sau mai mult), la streaming a trebuit să pun pe 360p (yak) ca să nu mai am probleme 😞 (am încercat încă un test pe date mobile și același rezultat)