anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum citesc semnalul pe harta de acoperire?

Mirco
Junior entuziast

Buna ziua, dupa harta de acoperire postata, cum sa citesc culoarea din zona mea? '' doar afara''  sau fara semnal?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutar, @Mirco!

Selectezi zona in care te afli si deasupra marcajului iti va aparea informatii despre semnalul din zona. Din imaginea ta reiese ca semnalul este disponibil doar la exterior (afara).

8450.jpg

8452.jpg

În acest caz, furnizorul garantează semnalul 4G/2G doar în exterior. Totuși, pot exista situații în care semnalul să fie disponibil și în interior, în funcție de distanța față de antene, de materialele de construcție ale locuinței și de alți factori.

În astfel de cazuri, dacă ai internet fix și un telefon compatibil cu funcția Wi-Fi Calling, poți utiliza această opțiune în interior fără probleme in lipsa semnalului mobil.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion certificat

Salutar, @Mirco!

Selectezi zona in care te afli si deasupra marcajului iti va aparea informatii despre semnalul din zona. Din imaginea ta reiese ca semnalul este disponibil doar la exterior (afara).

8450.jpg

8452.jpg

În acest caz, furnizorul garantează semnalul 4G/2G doar în exterior. Totuși, pot exista situații în care semnalul să fie disponibil și în interior, în funcție de distanța față de antene, de materialele de construcție ale locuinței și de alți factori.

În astfel de cazuri, dacă ai internet fix și un telefon compatibil cu funcția Wi-Fi Calling, poți utiliza această opțiune în interior fără probleme in lipsa semnalului mobil.

Mirco
Junior entuziast

Buna Mihai, cred ca am rezolvat problema, mi am schimbat telefonul si am luat un maxcom 248 cu tecnologia 4g, pe cand celalalt nokia veche avea doar 2g, acuma am semnal mult mai bun 🙂

MihaiC99
Campion certificat

Super veste! 🙂 Mă bucur că s-a rezolvat problema. Calitatea apelurilor cu siguranta va fi mai buna.

Mirco
Junior entuziast

Si culoarea beige din afara localitatea?

MihaiC99
Campion certificat

Exista 3 culori.

Portocaliu inchis - semnal atat la interior cat si exterior

Portocaliu deschis - semnal doar afara (exterior)

Acel gri de fapt este transparent fara culoare - lipsa semnal.

8459.jpg