anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cele mai bune aplicații pt testat viteza

Dimitrie569
Explorator

Am o nelămurire: de mult timp am folosit aplicația nperf pt a măsura viteza de internet,

însă astăzi mi-a venit ideea să încerc ookla speedtest și am observat diferențe mari în măsurarea vitezei (mai ales pe partea de upload)

Care credeți că este, totuși , mai bună?

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare!

Dintre cele 3, fast.com arata viteza disponibila pentru streaming (am inteles ca sunt servere Netflix). In afara de Telekom, la restul nu ar trebui sa ai diferente semnificative intre teste (in afara de incarcarea antenelor si a serverelor).

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

Folosesc Speedtest by Ookla mi se pare cea mai ușor de utilizat.

Poți să ne oferi niste screenshot-uri cu diferențele?

Teste efectuate cu 4g+: cam unul după altul

(Notă: arată simbolul wifi pt că am schimbat la wifi imediat după terminarea testului)

Din poze văd și niște diferente de semnal.

Voi face și eu niste teste pentru a vedea diferențele.

1000001987.jpg

1000001990.jpg

1000001996.jpg

1000001994.jpg

Deci se pare că nperf și ookla nu au diferențe semnificative, ms mult de informație 🙂

Update: este posibil ca diferențele de viteză să fie din cauza routerului... primul test a fost făcut inițial cu nperf și a arătat ~80mbps down, iar up a rămas la fel și la celelalte teste:2-4mbps.

Al doilea test a fost efectuat din nou cu ookla și mi-a dat viteze mai scăzute, după aceea am repetat testul și a revenit la valorile de la nperf. 

Ookla este cel mai bun și cel mai ușor de folosit.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Sppedtest by Ookla, Fast, Nperf. Cam astea sunt cele mai des folosite.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Dintre cele 3, fast.com arata viteza disponibila pentru streaming (am inteles ca sunt servere Netflix). In afara de Telekom, la restul nu ar trebui sa ai diferente semnificative intre teste (in afara de incarcarea antenelor si a serverelor).

onlysli
Junior entuziast

Si eu folosesc tot Speedtest by Ookla si mi se pare cel mai ok.

Anca07
#StarMember

Buna @Dimitrie569 

Eu mai folosesc si speedof.me

Cred ca varianta cea mai buna ar fi sa folosesti mai multe optiuni, si sa faci o medie intre ele. 

P.S. testul a fost facut pe conexiune de date mobile Orange, 5G (poza atasata)

Seara faina!🌙

Anonim
Neaplicabil

Testele sunt mai precise prin site (orice site) decat prin aplicatie. Speedtest digi https://speedcheck-b.rcs-rds.ro:3001/?R (ruleaza automat) sau scoateti ?R din link daca nu vreti sa ruleze automat.