anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce localități fără semnal cunoașteți la Orange?

Razvan
#StarMember
De câte ori merg, prin stațiuni de munte prin Retezat, în localitatea Raușor (HD) , trebuie sa am mereu back-up la mine, deoarece Orange nu are semnal. Voi ce localități mai cunoașteți fără semnal de la ORO? În acest fel ajutam ORO sa acopere și acele zone.
47 Răspunsuri 47

Miha_Z
#StarMember
Eu am ramas fara semnal la Gura Siriului pe Intorsura Buzaului. Si de obicei zonele montane sunt cele cu semnal slab sau fara semnal.

Ascary
Campion certificat
In zonele unde credeți că acoperirea e slabă puneți telefoanele doar pe 2G poate ajuta cumva.

Vio73
#StarMember
Sunt și pe unde nu este nici pe 2g. Cred că dacă ai avea telefon cu butoane, ar fi ceva șanse.

Ascary
Campion certificat
Note9 are antene mai zdravene decât routerul. Viteza pe telefon e un pic mai mare decât pe router,câțiva Mbs nu mult.

fabytm
Explorator
La multe routere poti pune si antene externe. Din ce am mai observat eu, pe router-ele cu care m-am mai jucat, obțineam viteză mai mică decât pe telefon (acestea fie neavând agregare de benzi - 4G+, fie neavând 256QAM) dar semnalul era mereu cel putin la fel de bun ca si pe telefon.

Vio73
#StarMember
Dacă nu are agregare în zonă, se comportă bine și B 310. E un ruter foarte capabil. Bine, e și mai capabil B 525, dar să ai agregare.

Ascary
Campion certificat
Știe AC acest router?

Vio73
#StarMember
Da, știe. https://consumer.huawei.com/uk/smart-home/b525/specs/

Razvan
#StarMember
Dacă nu este o stație/site în zona, nema semnal, orice ai face. De la Cabana Voina în sus, nema semnal pana in apropierea celeilalte cabane, situata la o cota superioară.

fabytm
Explorator
Poieni, apartine de comuna Pietroasa, Timis, 300 locuitori. In zona exista si un centru de agrement, cu 54 locuri de cazare (Poieni Strambu) iar zona este superba.

Costy
Explorator entuziast
Cu uimire am constatat astăzi, că pe traseul Cheile Bicazului - Gheorghieni lipsă acută de semnal. Kilometri întregi nu am putut beneficia de serviciile Orange.

Razvan
#StarMember
Da, din păcate asa este, de câțiva ani nu mai este semnal în zona.

Vio73
#StarMember
Mi-aduc aminte că am întâmpinat și eu ceva probleme pe acolo.

Romeo_
Senior certificat
Sat Custura,Comuna Racovita,Braila...nici un serviciu 😞

Vio73
#StarMember
Drumul județean 709 , între Jilovița și Gurahonț ( AR) este parțial neacoperit, prin mai multe sate.