anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand veti upgrada reteaua de la 4G la 5G in Timisoara?

Nandy1973
Junior entuziast

Pe cand veti upgrada reteaua de telefonie de la 4 la 5G in Timisoara?Sunt alte orase mult mai mici si au 5G si la noi...Sper ca va vedea cine trebuie ce am scris si se va petrece schimbarea si in orasul de pe Bega

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Conform hărții de acoperire Orange, municipiul Timișoara are acoperire 5g. Sigur, nu are o acoperire prea extinsă, dar are. Că mai trebuie îmbunătățită rețeaua, adică suplimentate capacitățile, asta este clar. Nici la mine în oraș nu este ceea ce trebuie, dar e foarte bine și așa. Oricum funcționează foarte bine și 4g+!

Vio73_0-1729518094423.png

Pentru a avea acces la 5g:

-trebuie să ai activată o opțiune de minim 6 euro;

- trebuie să ai abonament compatibil cu 5g-ul;

- dacă ai yoxo, trebuie să fie cel scump, de 49 de lei;

- trebuie să ai telefon care să suporte tehnologia 5g și frecvențele 5g prin care Orange emite;

- trebuie să ai acoperire 5g în zona în care te afli, etc.

Baftă!

Dimitrie569
Junior entuziast

Există 5g în timișoara.

Asigură-te că ai o opțiune de 6€ (sau mai scumpă) la prepay, un abonament sau un yoxo la 49 de lei

Asigură-te că ai telefon compatibil 5g, și că, conexiunea este setată pe 5g/4g/3g/2g

Poți verifica harta de acoperire orange dacă ai 5g în zona ta pe https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/?srsltid=AfmBOopPwyknd9iWPvzCI_kSQ234Bb6tyd_ME...

Sper că te-am ajutat

Telefonul meu este compatibil 5g si este setat pe 5G/4G...dar mie imi apare doar 4G+

Ori ești într-o zonă neacoperită, ori ai opțiune fără acces 5g ,(la prepay accesul la 5g se face de la opțiuni 6€ în sus), abonament sau yoxo la 49 de lei.

Sper că te-am ajutat

miky17
Junior

@Nandy1973 daca indeplinesti conditiile:

1. ai abonament/optiune prepay care ofera acces la reteaua 5G
  2. ai telefon compatibil cu reteaua 5G Orange
  3. in zona de testare exista acoperire 5G

ramane sa contactezi serviciul clienti Orange si sa ceri activarea 5G de catre un operator:

https://www.orange.ro/contact