anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Calitatea rețelei Orange dovedită clar prin fiabilitatea serviciului Fast return to LTE

UrascSerpii
Junior entuziast

Deschid acest topic, stârnit fiind de către curiozitatea mea nativă, dar și de experiența mea cu acest serviciu implementat de către toți operatorii telecom (probabil), în plus dorind să știu și despre experiențele fiecăruia dintre voi, totodată. Am testat la toți operatorii, folosind de regulă aceleași terminale în aproximativ aceleași locații urbane sau rurale, indiferent de releele amplasate, de locațiile lor sau de frecvențele utilizate, serviciul Fast return to LTE. În toate testele mele, Orange România s-a descurcat cel mai bine, cu timpii de latență cei mai mici, consemnați de către mine personal. Voi ce experiență ați avut legat de acest serviciu tehnic implementat nu tocmai de curând și util și legat oarecum și de rețeaua 5G mai nou, nu doar de 4G/4G+?

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am experimentat în mai multe rânduri, în paralel serviciile Orange și ale Digi, Telekom și da, în cea mai mare parte Orange a ieșit cel mai bine.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

In cazul Orange poate dura 1-3 secunde pe celelalte retele nu am testat.

Poti detalia rezultatele testelor pe care le-ai facut?

Viper
Cunoscător

"Calitatea rețelei Orange dovedită clar prin fiabilitatea serviciului Fast return to LTE"

@UrascSerpii  a scris:

[...] experiența mea cu acest serviciu implementat de către toți operatorii telecom (probabil) [...]

"Dovedită clar la Orange" & "Orange România s-a descurcat cel mai bine, cu timpii de latență cei mai mici, consemnați de către mine personal"

Ținând cont de faptul că FRtL poate fi configurat per turn/celulă chiar dacă dovedești că este activ pe cel mai apropiat de tine poate să nu fie activ pe un turn din capătul celălalt de oraș, sau poate e? sau poate nu..

Cum ai testat? Unde sunt chitanțele pentru aceste afirmații?

Îți recomand să citești Inteligența Artificială în Comunitatea Orange: cum folosim tehnologia cu responsabilitate

Eventual să marchezi postările care sunt doar halucinații AI ca atare.

UrascSerpii
Junior entuziast

Aici nu este Forumul Softpedia, cu capturile de rigoare! Aceasta nu poate fi numită o comunitate în sensul propriu al cuvântului, așadar mă văd determinat să mă retrag definitiv din statutul de "membru". Eu am vrut să aduc pe această platformă aporturi utile și constructive, remarc însă faptul că totul a fost zadarnic, iar eu nu intenționez să mă complac inutil în ipostaza de oaie neagră aflată într-o continuă trudă sisifiană! Merg să tastez *123# Rămâneți cu bine!

Stimate domn Omblajin (aka @Senpai@Elkelly@OmRau probabil și altele), nu am cerut decât detaliile tehnice din propriile teste care vă susțin afirmațiile făcute în acest topic deschis de dumneavoastră. Îmi pare rău pentru disconfortul creat cu această cerere.

RafaHelper
#StarMember

Salut @UrascSerpii

Poate ne spui mai pe larg ce face acest serviciu Fast return to LTE si de ce este important pentru un utilizator standard. Mulțumim!

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!