anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bug harta acoperire a servicilor mobile

Robert111
Explorator entuziast

Astăzi ,uitandu-ma pe harta de acoperire ,am observat un bug ,oriunde pun acel punctulet sa vad acoperirea in acel loc ,apare ,la secțiunea 4G ,viteze de pana la 426 Mbps ,e un bug sau e ceva nou la harta? Am sa atașez un screenshot

1000185007.jpg

59 Răspunsuri 59

Ca orice în tehnologie, este necesar un punct de plecare și nu se întâmplă peste noapte. Apoi, cu cât tehnologia avansează, implementarea în zone noi se face treptat. Deci, zone în care nu era 4G la momentul stirii, sa prindă după câțiva ani astfel de viteze. 

Robert111
Explorator entuziast

Sincer ,chiar sper ,că la mine de pe atunci a venit tehnologia 4G ,dar nici până acum vitezele nu au crescut ,adică 4-5Mbps + pe 3G vitezele erau mult mai bune : 8-10Mbps ,dar acuma au scos 3G-ul și la mine acasă și.. nu au înlocuit cu nimic la 4G ,adică l-au inchis doar din butoane ,de altfel ca și Vodafone ,Orange nu are o celulă 4G B1 in tot Maramureșul, după cum am zis ,doar exact in județele vecine

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Poți verifica benzile din zona ta folosind propriul tău telefon. Pe samsung, dacă suni *#0011#, îți va da informații tehnice despre rețeaua de date mobile, printre care și cele menționate mai sus.

Robert111
Explorator entuziast

Știu trick-ul ,dar am honor 🙂 ,un honor 90

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Maximul teoretic nu era de 1000mbps?

Robert111
Explorator entuziast

In cazuri din alte țări se pot prinde și 2 Gbps pe 4G+

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Înseamnă că eu trăiesc într-o peșteră sau ceva😅

Robert111
Explorator entuziast

😂😂 hai nici chiar chiar așa ,a mai evoluat ,probabil nu ai fost la curent cu informațiile 🙂 ,se mai întâmplă 

Stiam de 1200Mbps, dar, la viteza asta... nu cred ca ar fi o diferenta ar fi relevanta.

Vio73
#StarMember

Revenind la discuția noastră inițială, m-am uitat atent pe harta de acoperire 4g/4g+ și acel bug este la nivel național. Deci este vreo eroare sau au de gând să facă ceva. Dar m-aș mira să facă așa repede vreo minune și să dea peste tot viteze teoretice din alea, mai ales că nu au capacități în multe locuri. Deci da, cred că e eroare (bug).

Robert111
Explorator entuziast

Sper sa fie un bug ,deoarece daca nu ,atunci harta nu tare mai are mare sens ,adică singurul lucru pe care îl știm e că pe 4G vitezele teoretice ale lor sunt de 142 Mbps ,iar la 4G+ sunt mai multe praguri ,așa că acolo o sa fie o problema

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Cine știe, poate orange a inventat în toți anii ăștia o tehnologie super-secretă care va urma să o implementeze, fiind singurul operator care o va cunoaște (pregătiți-vă de monopol) 😅😂😂

Robert111
Explorator entuziast

😂 sincer ,ar fi superb ,dar mici șanse ,e posibil ,poate într-adevăr ,are ceva rețeta și o tine extra mega secreta ,că cea de la coca cola😂

MihaiC99
Campion

Am văzut că s-au postat teste de viteza in care vitezele de download au fost destul de mari.

Postez și eu un test de viteza in care viteza de upload este destul de buna.

3305.jpg

Robert111
Explorator entuziast

wow ,așa viteza de upload nu am văzut demult ,mai rar