anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Incheiat] Orange lansează astăzi rețeaua 5G în București, Iași și Cluj (5.11.2019)

Razvan
#StarMember
În câteva ore va avea loc conferința de presă de lansare. Oare va avea loc în sediul Orange Skanska?
1 Soluţie acceptată‚

Florin_D
Cunoscător certificat

Mai jos am sa postez un articol gasit acum cateva minute!

 

"Orange porneşte prima sa reţea din Europa bazată pe tehnologia 5G în România, operatorul francez fiind al treilea dintre cei patru din ţară care face un astfel de anunţ, după Vodafone şi Digi la sfârşitul verii. Compania va porni pentru început serviciile 5G în trei oraşe, urmând ca reţeaua să se extindă în timp. Primii care vor putea accesa internetul de mare viteză pe dispozitivele compatibile vor fi cei din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

 

Oferta de servicii 5G va fi atractivă pentru utilizatori, aceasta promiţând trafic nelimitat de date cu viteze 5G de până la 1,2 Gbps, abonament Deezer gratuit (24 luni), Family HD TV Go, HD Voice Plus (pentru apeluri mai clare) şi funcţia „number share” între un smartphone şi un ceas inteligent cu eSIM (precum Galaxy Active 2 LTE). Abonamentul de bază cu toate aceste beneficii incluse va fi Orange Me Start 25, iar la acest abonament, compania propune şi o ofertă specială pentru dispozitive.

 

Samsung pare să fie partenerul de lansare al serviciilor 5G de la Orange, compania oferind pentru acest abonament telefonul Galaxy S10+ 5G la o ofertă promoţională în rate de 47 euro pe lună. Pentru încă 14 euro pe lună, poţi avea şi ceasul Galaxy Active 2 LTE, pe care poţi prelua apeluri chiar şi atunci când ceasul nu este în proximitate, folosind acelaşi număr de pe cartela SIM standard.

 

Cele două dispozitive, Galaxy S10+ 5G şi Galaxy Active 2 LTE vor fi disponibile exclusiv în reţeaua de magazine Orange şi pe magazinul online al companiei. Funcţia Number Share va fi disponiblă gratuit pentru primele 24 de luni, după care Orange va percepe o taxă de 2 euro lunară pentru fiecare dispozitiv asociat, fie că este un ceas sau o tabletă cu eSIM.

 

Cel mai probabil, serviciul „number share” va funcţiona şi între dispozitivele Apple, precum un iPhone şi un ceas Apple Watch LTE, chiar dacă Apple încă nu a lansat niciun dispozitiv cu 5G pe piaţă. Această capabilitate foloseşte reţeaua 4G pentru conectarea ceasului la reţeaua telecom."

 

Sursa: https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/orange-lanseaza-serviciile-5g-in-romania-preturi-acope...

 

Vizualizare soluţie în postul original

53 Răspunsuri 53

Vio73
#StarMember
Se va extinde foarte mult după ce va avea loc licitația 5g de la anul. 5g-ul de acum este unul demo!

Gianni
Cunoscător certificat
Sperăm ca licitația să aibă loc,cît mai mai repede posibil, pentru a rezolva problemele cît mai avantajos de ambele părți,iar noi clienți să dispunem de servici ireproșabile.

Alex_16
Junior
NUMBER SHARE PENTRU SAMSUNG GALAXY WATCH 46mm LTE VA RUGAM! 4G+ e suficient deocamdata, introduceti si deviceul acesta. E comod cand te duci la sala vara in tricou si pantaloni scurti sa lasi ,,caramida'' acasa si sa te bazezi numai pe ceas. Stima

Razvan
#StarMember
Urmează să fie dat drumul la 5G și în Timișoara, deja au început să monteze antene 5G.

Vio73
#StarMember
Îi aștept cu nerăbdare și în Pitești!

Ascary
Campion certificat
Nu cred că mai durează mult. Și Piteștiul a fost prioritar odată cu lansarea 4G-ului, bineînțeles după Orașele mai mari,București,Cluj,Timișoara,Iași. Cred că o să vina odată cu Brașovul,Constanta,Galați. O sa vedem 🙂

Vio73
#StarMember
Părerea mea este că ar fi trebuit pornit deja pe Valea Prahovei, mai ales că în lunile următoare va fi plin de turiști pe acolo!

Ascary
Campion certificat
Da și eu știu că Valea Prahovei e prioritară,însă este posibil sa fi început lucrările și acolo mai demult. Ne trezim cu un anunț de lansare cat de curând.

Vio73
#StarMember
Poate avem plăcuta surpriză să mai dea drumul și în alte zone curând.

Ascary
Campion certificat
Daca lanseaza si in Pitesti imi fac ab. 5G 🙂

Vio73
#StarMember
Și eu, obligatoriu.

Gianni
Cunoscător certificat
Anul acesta nu cred că o să se mai facă ceva cu rețeaua 5G.Poate anul viitor vor fi investiții mult mai mari însă asta rămîne de văzut. Dacă Orange va primi aprobările pentru mărirea rețelei, atunci o va face cu siguranță pentru a-și atrage cît mai mulți clienți.

Vio73
#StarMember
@Gianni, Am înțeles că se mai instalează antene și prin alte locuri, cum ar fi Timișoara, și s-ar putea să avem surprize plăcute să se mai întâmple și în alte locuri. Vom vedea!

Gianni
Cunoscător certificat
Daca zici, Vio, ca se instalează antene la Timișoara probabil urmează partea de Vest, pentru G5. Surprizele vin pe parcurs . Poate avem surpriza să conecteze și Timișoara pînă la sfîrșitul acestui an la G5.

Vio73
#StarMember
Am citit undeva! Sper să se și confirme. Pe de altă parte, știu că Orange tace și face.