anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Taxa de procesare a platii, 3 lei la fiecare reîncărcare

Miță_87
Junior

De ce ne taxează suplimentar cu 3 lei pentru procesare plati, dacă si asa un euro il cumparam cu 5.65 lei? Am ajuns sa plătim aproape 38 lei pe o opțiune de 5 euro. 

81 Răspunsuri 81

Salutare!

Poți folosi aplicația mobilPay wallet.

https://www.emag.ro/reincarcare-cartele-prepay-online 

ff
Junior entuziast

Mersi pentru raspuns ! Stii daca exista vreo limitare legata de zilele lucratoare si in cat timp se activeaza optiunea ?

Eu încarc doar cu credit și încărcarea se realizează instant (maxim câteva minute).

De sărbători nu știu dacă am încărcat.

Eu prefer sa incarc cu credit de la terți și activez opțiunea din my Orange pentru a primi puncte Pinata, bonusuri etc.

Din aplicația prezentată sau de pe eMag poți încărca doar cu credit.

Posibil, dacă încarci direct cu opțiunea de 6 euro de la terți sa nu beneficiezi de net nelimitat.

ff
Junior entuziast

Si cum activezi optiunea din MyOrange ?

Dacă ai credit disponibil.

1. My Orange app - altele - opțiunii - alegi opțiunea dorita.

7365.jpg

Dacă nu ai nici o opțiune activa atunci folosește WiFi pentru activarea opțiuni (in lipsa unei opțiuni active datele mobile folosite vor consuma din credit).

2. Prin apel la *100# și urmărești instrucțiunile.

ff
Junior entuziast

Chiar e post asta : să încarci cu credit de la terți și activezi opțiunea în MyOrange apoi . 

Salutare!

Din moment ce este evident ca folosesti cardul, ai varianta sa reincarci prin aplicatia bancara. O colega foloseste Raiffeisen si zicea ca reincarcarea se face direct pe numar. Eu la ING primeam cod pe care il scriam in telefon (vorbesc de peste 15 ani in urma).

Mai exista varianta reincarcarii de pe un abonament (cu plata cu cardul sau pe factura).

De verificat da reincarcarea prin terti cu optiunea aduce bonificatiile pe care le ai la reincarcarea prin aplicatie.