anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie integrare optiuni cu roaming mai ieftine

Neaplicabil
Asta o sa fie probabil una dintre cele mai scurte postari ale mele. :)) Pentru ca, dupa cum se poate vedea in screenshot, competitia nu doarme. 🙂

Intrebarea e foarte simpla: ei pot, putem si noi? 🙂
21 Răspunsuri 21

FLo1
#StarMember
Digi nu are abonamente cu minute in SEE. Interesanta abordarea strict pe cost, fara resurse incluse. Dar e interesanta si abordarea Vodafone. Deci se poate. La fel cum ar fi util si nu imposibil o oferta de roaming (fie optiune de abonament dar si pe prepay) cu valabilitate de 7-10-14 zile. 30 de zile e prea mult. Si cu un tarif la jumatate ar avea alta cautare ca in prezent.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Vio73
#StarMember
Fiecare are propria sa strategie.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember
Si atunci suntem ca sa imbunatatim sau sa ne amagim? Daca discutam doar ca "poate" , atunci e amagire.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Vio73
#StarMember
Eu nu spun că nu sunt de acord, ci că tot ei hotărăsc!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Gianni
Cunoscător certificat
Ei hotărâsc ce e convenabil și pentru ei nu pot lucra în deficit pe partea de Roaming. Ar fi o variantă posibilă pentru a introduce oferte valabile 7;15;30 zile sau pentru cei care stau mai mult timp, o ofertă care să nu depindă de politica celor 123 zile (4luni). Renunțînd la aceasta cred că Orange ar avea mai mult de cîștigat.

Vio73
#StarMember
Își fac ceva calcule, pentru a fi rentabil și din punct de vedere economic, normal.

Gianni
Cunoscător certificat
Cu cît ai mai mulți clienți devii mai rentabil, dar ca să-i păstrezi trebuie să vii cu oferte atractive, care să satisfacă cerințele clienților. Calculele economice ar trebui făcute pe termen mediu si lung nu pe termen scurt.